Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (9.7.2011) + VIDEO

sobota, 9. júl 2011 18:30 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (9.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (9.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Palermo hlási posilu do útoku

Palermo získalo novú posilu. Stal sa ňou hráč Defensoru Lores Varela, ktorý by mal v sicílskom klube posilniť predovšetkým ofenzívne rady. 20-ročný Uruguajec podpísal s Palermom zmluvu na 5 sezón.

Kolín a Reither

Bundesligový 1. FC Koln získal z Wolfsburgu Saschu Reithera. Kluby sa dnes dohodli na prestupe tohto 28-ročného obrancu za bližšie nešpecifikovanú sumu.

Silva naspäť do Flamenga?


Po tom ako sa Alex Silva nedokázal výrazne presadiť v time Hamburgu sa šepká o jeho návrate do Brazílie. Najnovšie je tento hráč spájaný s prestupom do Flamenga, ktoré by mohol 26-ročného obrancu získať už v najbližších dňoch.

Rodallega by rád do Arsenalu


Hugo Rodallega, reprezentant Kolumbie, by rád zavítal do Londýnu, kde by mal obliekať dres Arsenalu. Útočník Wganu to dnes prezradil počas rozhovoru práve prebiehajúceho turnaja Copa América. 25-ročnému útočníkovi končí zmluva s Wiganom po budúcej sezóne.

Boateng napäť do Bundesligy?


Jarome Boatej by sa po roku strávenom v drese Manchestru City rád vrátil do nemeckej Bundesligy. Boateng sa už dohodol na novej zmluve s Bayernom Mníchov, avšak anglický miliardársky veľkoklub požaduje za jeho uvoľnenie 25 miliónov eur, čo sa vôbec nepozdáva bavorskému mužstvu. Zdá sa, že Boatengova budúcnosť sa ocitla v slepej uličke. Bayern hľadá jeho náhradníka v Chelsea, z ktorej by rád angažovali brazílskeho reprezentanta Alexa. 

Talent Lamela do AS Rím

Rivert Plate po zostupe do nižšej ligy uvoľňuje svoje najväčšie hviezdy. Patrí medzi nich aj Eric Lamera, 21-ročný argentínsky talentovaný ofenzívny záložník, ktorému sa predpovedá svetlá budúcnosť. Lamela sa podľa najnovších informácií sťahuje do AS Rím na 5 sezón.

Bellamy prestúpi, no nechce znížiť plat


Manchester City už nepočíta naďalej so službami Craiga Bellamyho. Jeho vysoký plat však komplikuje prestup do iného klubu. Hoci o jeho služby majú záujem v škótskom Celticu a v Cardiffe, vysoký plat od “Citizens” sa zdá byť doposiaľ ťažko prekonateľnou prekážkou. Sám Bellamy totiž nechce pristúpiť na jeho zníženie.