Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (9.7.)

sobota, 9. júl 2011 16:07 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (9.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (9.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Pavlík do Senice

Týždeň pred štartom ligy predstavila Senica svoju novú posilu, ktorou sa stal  Petr Pavlík. Český obranca uzavrel so Záhorákmi trojročný kontrakt. Pavlík je odchovancom Baníka Ostrava, no má za sebou aj legionárske skúsenosti z tureckej ligy.

Tittelovo želanie


Predseda Únie Ligových Klubov Dušan Tittel vyjadril svoje želanie na budúcu sezónu. Je ním vyhnanie všetkých výtržníkov a „tiež” fanúšikov z futbalových štadiónov. Tittel by chcel namiesto nich na ligové zápasy dotiahnuť rodiny s deťmi.

V novej sezóne s loptami Adidas


Na včerajšom slávnostnom otvorení sezóny 2011/2012 boli predstavené nové lopty, s ktorými sa bude hrať prvá a druhá najvyššia súťaž. Na rozdiel od minulých ročníkov sa na našich štadiónoch nebude kopať do lôpt značky Nike, ale Adidas. Stalo sa tak po tom, čo sa firma Adidas stala partnerom ÚLK.

Porázik športovým riaditeľom


Andrej Porázik bude aj v nasledujúcej sezóne pokračovať v Dubnici, no nie ako hráč ale ako športový riaditeľ. Tím z Považia čakajú po zostupe do druhej ligy krušné časy a ľudia typu Porázika sú pre MFK dôležití.

Kováč asi do DAC

Jeden z najlepších brankárov v Corgoň Lige Pavol Kováč je prakticky od začiatku leta spájaný s prestupom do viacerých tímov. Najnovšie správy hovoria o tom, že bývalý brankár Olympiacosu Pireus zakotví napokon v Dunajskej Strede.