Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (7.7.)

štvrtok, 7. júl 2011 14:23 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (7.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (7.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Torres na lane Prešova

Včera sme vás informovali o tom, že káder Prešova neposilní uzbecký útočník Aziz Ibragimov, ktorý na skúške dostatočne nepresvedčil. Tatran je však blízko k angažovaniu inej zaujímavej zahraničnej posily - brazílskeho stredopoliara Rafaela Ricarda Oliveiru Torresa. Sklameme vás však ak dúfate, že má niečo spoločne s jeho menovcom z londýnskej Chelsea. “Prešovský” Torres pobudne v mužstve na niekoľkodňovej skúške.

Magera do Slovana?

V poľských médiách sa objavila správa, podľa ktorej je že český záložník Lukáš Magera v hľadáčiku slovenského majstra Slovana Bratislava. Dvadsaťosemročný člen širšieho kádra českej reprezentácie naposledy pôsobil v rumunskom Temešvári, ktorý však bol po skončení uplynulej sezóny preradený pre vysoké dlhy až do tretej rumunskej ligy.

Šebo je spokojný

Najlepší strelec uplynulého ročníka Corgoň Ligy Filip Šebo vyjadril spokojnosť s priebehom letnej prípravy “Belasých“. Naposledy Slovanisti „znechutili” život maďarskému Gyoru, ktorý náš majster zdolal presvedčivo 3-0. Jeden gól dal Milinkovič a o zvyšne dva sa postaral práve Šebo, ktorého zdá sa neopustila strelecká forma ani po oslavách majstrovského titulu.

Trenčín zahviezdil, Senica sklamala

Na záver dnešného bloku vyberáme tri najzaujímavejšie výsledky z nedávnych prípravnych duelov Corgoňligových tímov.

SK Sigma Olomouc (ČR-I. liga) - AS Trenčín 0:6 (0:3)
- hralo sa v českých Kozloviciach
Góly: Depetris 4, Salinas, Godál
Stretnutie s Trenčínom bude českú Sigmu Olomouc mátať ešte veľmi dlho. Nováčik Corgoň Ligy sa totiž v Čechách predviedol v plnej paráde. Upozornil na seba hlavne David Depeteris, ktorý Olomouc zostrelil štyrmi presnými zásahmi.

MFK Ružomberok - Vasas Budapešť (Maď.-I. liga) 1:1 (0:1) - hralo sa v Dudinciach
Gól Ružomberka: Radič
Ružomberčania dokázali, že vedia držať krok aj s prvoligovými zahraničnými tímami. Gól Ružomberka zaznamenal Marko Radič, ktorý sa v príprave ukazuje zatiaľ vo veľmi dobrom svetle.

FK Senica - Zbrojovka Brno (ČR-II. liga) 1:2 (1:1) -
hralo sa na hlavnom ihrisku v Senici
Gól Senice: Paprice Numeric
Seničania predviedli v príprave viacero výborných výkonov, no proti druholigovému Brnu sa nevyznamenali . Zbrojovka po remízovom polčase dokázala v druhej polovici zápasu udrieť a Záhoráci tak museli prehltnúť horkú pilulku.