Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (5.7.)

utorok, 5. júl 2011 18:08 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (5.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (5.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Depetris hráčom sezóny

Vedenie futbalového mužstva AS Trenčín, ktoré vybojovalo postup do Corgoň Ligy, a v jeho drese vykročilo z tieňa viacero talentovaných hráčov, vyhlasovalo pred pár dňami osobnosti minulého ročníka. Najlepším hráčom sezóny sa napokon stal, podľa predpokladov, argentínsky útočník David Depetris. Talentovaný Argentínčan nastrieľal v minulej sezóne 31 gólov, čím sa stal suverénne najlepším strelcom I. ligy. Cenu pre najužitočnejšieho hráča tímu dostal obranca Peter Kleščík.

Kalabiška je v Senici spokojný


Nová letná posila vicemajstra Ján Kalabiška prezradil v rozhovore portálu Profutbal.sk, že počas pôsobenia v  Ostrave si nesadol s trénerom Markom a ich spolupráca nebola vôbec ideálna. Po príchode do Senice zažíva odlišnú situáciu. Spoluprácu s trénerom Stanislavom Grigom s pochvaľuje a nemá s ním podľa vlastných slov najmenší problém.

Trnava môže vo štvrtok oslavovať

Spartakovci vyhrali v prvom dueli I. predkola Európskej ligy so Zetou Golubovci 3-0 a odveta by tak mala byť už iba formalitou. Zápas v Čiernej Hore sa odohrá vo štvrtok už o 15:00 hodine pod taktovkou rozhodcu Sevostjanika z Bieloruska. Analýzu k tomuto stretnutiu nájdete na sport7.sk vo štvrtok. 

Žilina je v prvej stovke

V aktuálnom rebríčku IIHFS je najlepším slovenským  tímom MŠK Žilina, napriek tomu, že zverenci Pavla Hapala obsadili v minulej sezóne Corgoň ligy len tretie miesto. “Šošóni” sú v medzinárodnom rebríčku na 96. priečke so 120,5 bodmi. Len tak pre informáciu prvá Barcelona má bodov 317.