Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (4.7.)

pondelok, 4. júl 2011 18:17 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (4.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (4.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Belic skúška šťastie na Žitnom ostrove

Slovenský brankár Tomáš Belic bol iba nedávno na skúške v mužstve Ružomberka, no na Liptove sa nedohodol na podmienkach zmluvy.  Teraz sa snaží  Belic zaujať v Dunajskej Strede a v drese DAC sa predstavil aj v prípravnom zápase proti Honvédu Budapešt. Po troch inkasovaných góloch a nemasnom-neslanom výkone mužstva však rozhodne nemôže byť spokojný.

Čvirik na lane Trnavy


Spartak Trnava má veľmi blízko do druhého predkola Európskej Ligy a vedenie Bílých Andelov vie, že musí posilniť tím. Najnovšie skúšajú v kádri štvrtého tímu z uplynulej sezóny obrancu Petra Čvirika, ktorého si môžete pamätať napríklad z pôsobenia v Petržalke. O tom, či v Trnave zapôsobí na hlavného trénera vás budeme informovať v ďalších pokračovaniach našej rubriky.

Duo Belasých do DAC


Káder Slovana minimálne na rok opustila dvojica kmeňových hráčov, ktorí majú namierené do DAC 1904 Dunajská Streda. Ofenzívny záložník Pavol Sedlák a brankár Daniel Kiss odchádzajú na hosťovanie do Dunajskej Stredy za účelom nadobudnutia častejších herných skúsenosti. V Slovane, ktorý má opäť majstrovské ambície, by totiž v najvyššej súťaži veľa príležitosti nedostali.

Lístky už v predaji

Druhé predkolo Ligy Majstrov sa nezadržateľne blíži a s ním aj duel Slovanistov s kazašským Tobolom Kostanaj. Vstupenky na toto dôležité stretnutie sa predávajú od prijateľných troch eur, no na Pasienkoch sa vysoká návšteva očakávať pravdepodobne nedá. Zápas je na programe už o osem dní - 12. júla.

Kóňa ostáva v Senici

Záhorie si môže zatiaľ vydýchnuť. Dnes sa potvrdilo, že špílmacher vicemajstra Tomáš Kóňa ostáva vo svojom mužstve aj naďalej. V súvislosti s prestupom tvorcu hry Senice sa v poslednom období najčastejšie skloňovalo meno belgického St. Truiden, do ktorého po sezóne prestúpil ďalší ex-Seničan Čech Ondřej Smetana.