Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (4.7.2011) + VIDEO

pondelok, 4. júl 2011 17:53 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (4.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (4.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Alou Diarra do Marseille

Olympique Marseille získal výraznú posilu.  Stred ich poľa posilní záložník Alou Diarra, ktorý prichádza do Marseille z konkurenčného Bordeaux. Kluby sa dohodli na prestupe už pár dni dozadu, no uzavrela ho až úspešná zdravotná prehliadka. Diarra podpísal s Olympique zmluvu na tri sezóny. Stal sa tak už štvrtou posilou tohto klubu počas aktuálneho prestupového obdobia. Predtým sa hráčmi Marseille stali záložník Morgan Amalfitano a obrancovia Jerémy Morel a Nicolas N’Koulou.

Molouda a Cole chcú zostať na Stamford Bridge


Hoci Ashley Cole a Florent Malouda patria k hráčom, o ktorých sa intenzívne hovorí v súvislosti s výmenou do iného klubu podľa ich vyjadrení túžia po tom, aby zostali aj v nasledujúcom období v drese Blues.   O 31-ročného Maloudu sa intenzívne zaujíma viacero talianskych klubov a Ashley Cole je údajne pod drobnohľadom skautov Realu Madrid.



Dudek a Leeds


O poľského brankára, ktorý donedávna pôsobil v Reale Madrid Jerzyho Dudeka sa údajne zaujíma účastník anglickej League Championship Leeds.

Sporting sa posilňuje naďalej

Sporting Lisabon získal ďalšiu zaujímavú posilu. Stal sa ňou Fabián Rinaudo, ktorý je už ôsmym hráčom posilňujúcim portugalský veľkoklub počas aktuálneho prestupového obdobia. 24-ročný argentínsky záložník prichádza do Lisabonu, s ktorým podpísal štvorročný kontrakt z Gimasia.

Long za 10 miliónov libier

O útočníka Readingu Shane Longa sa zaujíma viacero klubov Premier League. Podľa posledných správ majú o jeho služby záujem v Evertone, Sunderlande a Newcastli. Podľa Daily Mail uvoľní Reading svoju oporu len v prípade, ak niekto ponúkne za jeho  služby 10 miliónov libier.

Reo-Coker na lane West Bromwich


27-ročný Reo-Coker, ktorý doteraz pôsobil v drese Aston Villy, kde sa mu po sezóne skončila zmluva, údajne rokuje o novom kontrakte s konkurenčným West Bromwichom. Informovali o tom portál skysports.

Clichy blízko k prestupu do “Citizens”


Gael Clichy pravdepodobne už v najbližších hodinách  uzavrie prestup z Arsenalu do Manchestru City. Podľa čerstvých informácií Sky Sports francúzsky obranca mieri do Manchestru, aby sa tam podrobil zdravotnej prehliadke. Arsenal údajne zinkasuje za Clichyho od miliardárskeho City odstupné vo výške 7 miliónov libier.