Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (3.7.2011) + VIDEO

nedeľa, 3. júl 2011 20:11 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (3.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (3.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Hamšík “len“ za 100 miliónov eur

Prestupová sága okolo Mareka Hamšíka nemá konca. Odchovanec banskobystrického futbalu je podľa najnovších informácií na predaj. V tom prezident SSC Neapol Aurelio De Laurentiis po dlhých mesiacoch zmenil názor. Ak sa však napríklad v Miláne začali tešiť z nového rokovania s cieľom získať Neapolské zlato ostali smutní. Lauretiis totiž v zapätí dodal, že chce za Mareka minimálne 100 miliónov eur. To by spravilo z kapitána slovenskej reprezentácie najdrahšieho hráča planéty.

Wenger dúfa v zotrvanie Nasriho


Samir Nasri stále nemá s Arsenalom novú zmluvu, čo poriadne znervózňuje fanúšikov Gunners. 24-ročný francúzsky záložník ma na Emiorates stadium platný kontakt len do konca budúcej sezóny a preto sa o jeho služby čoraz intenzívnejšie zaujímajú kluby z Manchestru. United aj Citizens by podľa britských médií boli ochotní vykúpiť Nasriho za sumu okolo 20 miliónov eur.



Zaragoza brala Barcelone


Zaragoza získala dvoch hráčov z rezervného tímu Barcelony – ľavonohého univerzála Abrahama a krídelnika Edu Oriola. Obom v Barcelone skončila zmluva a Zaragoza tak za nich nemusí platiť žiadne odstupné.

AC Miláno chce Marchisia


O služby Claudia Marchisia sa už dlhšiu dobu zaujíma AS Rím. Do boja o 25-ročného záložníka Juventusu sa však dnes zapojilo podľa Gazetta dello Sport aj milánske AC.  

Ducasse smeruje do Lens


24-ročný defenzívny záložník Pierre Ducasse smeruje do druholigového Lens po tom ako sa nedokázal presadiť v kádri Bordeaux. Bývalý mládežníčky reprezentant Francúzska podpísal s Lens zmluvu do konca sezóny 2014/2015.

Abate predĺžil s AC Miláno


24-ročný obranca AC Miláno Abate predĺžil s klubom zmluvu do konca leta 2015. Podľa talianskych médií vyjednal zvýšenie platu o 2 milióny eur ročne.

Vladimír Weiss do Espanyolu?


V našej rubrike prestupových klebiet vás priebežne informujeme aj o situácií okolo nášho 21-ročného reprezentanta Vladimíra Weissa ml. Ako je známe tréner jeho kmeňového klubu Manchester City Mancini nemá pre Weissa miesto v základnej zostave Citizens a preto chce, aby “Vlady” odišiel na hosťovanie do klubu hrajúceho v jednej z troch najkvalitnejších európskych líg (s výnimkou anglickej Premier League). Podľa dnešných správ španielskych médií požiadal Espanyol Barcelona vedenie Citizens o uvoľnenie Weissa na hosťovanie do Primera Division. Talentovaný krídelník je okrem Espanyolu opätovne aj v hľadáčiku Glasgowu Rangers, v drese ktorého pôsobil v predchádzajúcej sezóne.