Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (1.7.)

piatok, 1. júl 2011 18:53 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (1.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (1.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Košiciam zastavili činnosť

A-tímu MFK Košice dnes Disciplinárna komisia SFZ zastavila aktívnu činnosť a akúkoľvek možnosť prestupov. Dôvod je jednoduchý. Východniari sú výrazne zadlžení a činnosť im bude obnovená až po preukázaní vyplatených dlhov. Proti tomuto predbežnému opatreniu je možné podať do 15 dní odvolanie a je zrejmé, že Košice túto možnosť využijú. Zdá sa, že vo futbalových Košiciach nastali veľmi krušné chvíle.

V Senci vyhlásia najlepších

V piatok 8. júna sa pri Slnečných jazerách uskutoční slávnostný galavečer pri  príležitosti vyhlásenia najlepšej hráčskej jedenástky uplynulého  ročníka Corgoň Ligy.  Rovnako bude vyhlásený aj najlepší hráč celého ročníka a najlepší tréner.

Anketa : Kto podľa vás získa tieto ocenenia ? Napíšte názor do diskusie pod článkom!

Fotyík do Michaloviec?

O útočníka MŠK Žilina Dominika Fotýika sa zaujímajú druholigové Michalovce, ktoré by ho radi videli vo svojom kádri. Zaujímavosťou je, že v tíme Zemplína sú momentálne na hosťovaní aj ďalší Žilinčania - bratia Patrik a Emil Le Giangovci.

Ďubek predĺžil na Liptove

O špílmachra MFK Ružomberok je každoročne veľký záujem na slovenskom prestupovom trhu a inak tomu nebolo ani počas tohto transferového obdobia. Ďubekovo meno bolo spájané s mnohými klubmi, no zdá sa, že všetci záujemcovia vyjdú naprázdno. Záložník MFK totiž predĺžil pod Čebraťom zmluvu o ďalšie tri sezóny.

Škutka do Nemecka nepôjde

Pred pár dňami sme vám priniesli informáciu o tom, že útočník MFK Košice Dávid Škutka je na skúške v tíme II. Bundesligy FC Ingolstadt 04. V prípravnom zápase proti Dinamu Bukurešť odohral Škutka v drese FC 04 jeden polčas, no vzhľadom na to, že sa má v najbližších dňoch vrátit do Košíc nemecký klub pravdepodobne dostatočne nepresvedčil o svojich kvalitách.