Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (1.7.2011)

piatok, 1. júl 2011 18:45 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (1.7.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (1.7.2011) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Rosati posilňuje Neapol

Antono Rosati, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil v Lecce prestupuje do Neapolu. 28-ročný brankár by mal byť vítanou brankárskou posilou SSC, ktorý si v tejto sezóne zahrajú v skupinovej fáze Ligy majstrov. Za Lecce odchytal Rosati všetky zápasy predchádzajúcej sezóny.

Malaga s ďalšou posilou

Malaga získala už ôsmu letnú posilu! Ďalšou novou tvárou klubu, ktorý je v rámci top európskych líg počas súčasného prestupového obdobia suverénne najaktívnejší sa stal bývalý reprezentant Španielska do 21 rokov Sergio Sánchez. Malaga za Sáncheza zaplatila Sevilly odstupné vo výške 2,8 milióna eur.

Cúper sa vracia do Španielska

Argentínsky tréner Héctor Cúper sa vracia po štyroch rokov do Španielska, kde povedie Racing Santander. Cúper uzavrel s dvanástym tímom uplynulého ročníka Primera Division zmluvu na jednu sezónu. 55-ročný Argentínec doviedol v minulosti dvakrát Valenciu do finále Ligy majstrov a s Mallorcou triumfoval vo finále PVP.

Wenger naďalej počíta s Rosickým

Podľa čerstvých informácií priamo z kuchyne Arsenalu Londýn francúzsky tréner klubu Arséne Wenger naďalej počíta so službami kapitána českej reprezentácie Tomáša Rosického. 30-ročný záložník “Gunners” patrí medzi najčastejšie zmieňované mená britských médií v súvislosti odchodom z klubu hlavného mesta Anglicka.

Wenger uchmatol Gervinha Tottenhamu

Podľa anglického portálu The Sun tréner Arsenalu Aresne Wenger uchmatol reprezentanta Pobrežia Slonoviny konkurenčnému Tottenhamu za čiastku 11 miliónov eur z francúzskeho Lille.

Bendtner na lane Borussie

Aj naša posledná dnešná správa súvisí s Arsnealom. Po tom ako dal Nicklas Bendtner najavo svoju túžbu odísť z klubu pre nedostatok herných príležitosti rozpútala sa o tohto talentovaného dánskeho útočníka celkom zaujímavá  bitka na transferovom trhu. Podľa čerstvých informácií má eminentný záujem o jeho angažovanie majster Bundesligy Borussia Dortmund. Prezradil to hráčov otec a agent v jednej osobe Thomas Bendtner.