Main Content

PSG kúpi Kyliana Mbappého. Pôjde o ďalšiu astronomickú čiastku

piatok, 11. august 2017 10:43 | Autor: Martin Gregor

PSG kúpi Kyliana Mbappého. Pôjde o ďalšiu astronomickú čiastku
PSG kúpi Kyliana Mbappého. Pôjde o ďalšiu astronomickú čiastku | zdroj: © TASR

222 miliónov eur investovaných do kúpy Neymara zrejme nebolo dosť. Paris St. Germain je blízko k získaniu Kyliana Mbappého. Opäť pôjde o astronomické peniaze.

Najhorúcejšou správou dňa je výrazný posun v rokovaniach medzi AS Monaco a PSG týkajúcich sa prestupu Kyliana Mbappého do parížskeho veľkoklubu.

O tejto možnosti informoval už aj Gianluca Di Marzio, rešpektovaný taliansky novinár, ktorý potvrdil rokovania, no dodal, že zatiaľ sa kluby nedohodli na odstupnom za mladú francúzsku hviezdu. Kým Monaco žiada sumu okolo 200 miliónov eur, PSG by radi minuli “len“ niečo okolo 160 miliónov.

Paris United medzitým dnes informoval, že príchod Mbappého do Parku princov bude určite uzavretý do konca augusta.

Hector Fernández, bývalý argentínsky futbalista, ktorý sa po konci kariéry stal ďalším rešpektovaným futbalovým žurnalistom, zas prezradil, že medzitým padla možnosť Mbappého prestupu do Realu Madrid, jeho vysnívaného klubu. Francúz totiž žiadal v zastúpení otca od Bieleho baletu príliš vysoký plat – 12 miliónov eur ročne, pričom sa odvolával na existujúcu ponuku PSG. Zástupcovia Realu Madrid mu podľa Fernándeza na to odpovedali ironický: ,,Gratulujeme a veľa šťastia v PSG.”

O blížiacom sa megaprestupe, ktorý by sa mal stať druhým najdrahším v histórii futbalu, informovali aj denníky Marca a The Sun.