Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.)

piatok, 11. august 2017 07:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

300M za Messiho je reálnych

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp prehlásil, že v tejto dobe, kedy sú na dennom poriadku šialené prestupy, by ho neprekvapilo, keby niekto skúsil ponúknuť za hviezdu FC Barcelona Lionela Messiho napríklad 300 miliónov eur. Keď mohol Neymar odísť za 222 miliónov, Argentínčan je cenný minimálne tri stovky. Klopp je proti veľkému míňaniu vo futbale, pričom podľa Goal.com dostal od vedenia LFC garanciu, že The Reds nepredajú jeho najväčšiu hviezdu Coutinha.

Barcelona pôjde po Asensiovi

Denník Diario Gol prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej sa FC Barcelona pokúsi získať talentovaného mladíka Marca Asensia z konkurenčného Realu Madrid. Pri triezvom zhodnotení tejto správy je však prakticky nereálne, aby Biely Balet poslal jedného zo svojich najperspektívnejších hráčov k úhlavnému rivalovi.

PSG vylúčilo príchod Mbappého

Portál Goal.compíše, že vedenie francúzskeho vicemajstra Parížu Saint-Germain vylúčilo, že by sa zaujímalo o kanoniera konkurenčného AS Monako Kyliana Mbappého. Zdroje z Francúzska totiž v uplynulých dňoch informovali, že ospevovaný 18-ročný mladík by sa mohol sťahovať do Parku Princov za približne 155 miliónov eur a stal by sa druhým najdrahším hráčom histórie.

Dortmund odmietol ponuku FC Barcelona

Vedenie Borussie Dortmund včera odmietlo ponuku FC Barcelona na kúpu Ousmanea Dembeleho, pričom portál Goal.comtvrdí, že nemecký celok odmietne každú ponuku katalánskeho giganta, ktorá bude nižšia ako 135 miliónov eur. Barcelone sa však zdá zaplatiť takúto čiastku za 20-ročného hráča, ktorému vyšla jedna sezóna, príliš nepremyslené. Rokovania by mali pokračovať ďalej.

Lampard hovorí o Moratovi

Jeden z najlepších hráčov histórie londýnskej Chelsea, Frank Lampard, pre Goal.compovedal, že španielskeho útočníka Alvara Moratu čaká na Stamford Bridge veľmi náročná úloha. Posila z Realu Madrid totiž musí nahradiť kanoniera Diega Costu, ktorý si počas uplynulých sezón vybudoval v Londýne meno a dokázal byť veľmi produktívny.

Spurs chcú 50 miliónov

Denník The Sun tvrdí, že Tottenham Hotspur nemá problém toto leto predať svojho obrancu Dannyho Rosea, avšak požaduje, aby záujemcovia o jeho služby zaplatili 50 miliónov libier. Hlavnými favoritmi na získanie tohto anglického reprezentanta sú Chelsea a Manchester United. Samotný hráč vyjadril túžbu zmeniť dres.