Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.8.)

streda, 9. august 2017 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinhov prestup je hotový

Podľa ESPN Deportes je prestup Philippeho Coutinha z Liverpoolu FC do FC Barcelona hotovou vecou. Katalánci zaplatia Liverpoolu čiastku atakujúcu sto miliónov eur. Brazílčan by mal podpísať v metropole Katalánska päťročný kontrakt a podľa dostupných informácií bude nosiť dres s číslom jedenásť. Celá vec bude oficiálne potvrdená už dnes, najneskôr zajtra.

Mbappé si vybral PSG

Zdroj menom,Telefoot  tvrdí, že talentovaný útočník Kylian Mbappé toto leto prestúpi do konkurenčného Parížu Saint-Germain. PSG za jeho služby zaplatí AS Monako astronomických 155 miliónov eur. O Mbappého sa dlhodobo zaujímali aj Real Madrid, Manchester City či FC Barcelona. Hráč chce však podľa všetkého ostať v Ligue 1.

Chelsea ide po „Oxovi“

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej Chelsea ponúkla 25 miliónov libier za Alexa Oxladea-Chamberlaina z Arsenalu. Kouč Antonio Conte chce eminentne získať tohto anglického reprezentanta, ktorý by sa mu hodil do hernej schémy 3-4-3. AOC by sa vraj transferu v rámci hlavného mesta Veľkej Británie nebránil.

Inter v boji o Mahreza

Inter Miláno, ktorý toto leto prechádza prestavbou, sa pridal k AS Rím v boji o alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza. Mirror píše, že Leicester City aj napriek enormnému záujmu nechce predať svoju najväčšiu oporu. Samotný Mahrez viackrát potvrdil, že by rád káder Foxes opustil a posunul sa v kariére k novej výzve. Vedenie je stále proti.

Danny Rose do Chelsea?

Prekvapivý transfer by sa mohol udiať na trase Tottenham – Chelsea . Podľa The Sun chce kouč Antonio Conte priviesť do svojho tímu anglického reprezentanta Dannyho Rosea. O spoľahlivého beka Spurs sa zaujímali aj Inter Miláno a Manchester United. Modrí by museli zaplatiť čiastku na úrovni 40 až 50 miliónov libier.

80M za Sancheza?

Denník The Sun píše, že Paríž Saint-Germain uvažuje, že investuje do príchodu Alexisa Sancheza až osemdesiat miliónov libier. Arsenal vie, že ak svoju oporu nepredá toto leto, hráč môže odísť o rok absolútne zadarmo. Iné zdroje z Veľkej Británie zas píšu, že Čiľan do PSG určite neodíde a pravdepodobne ostane v Londýne.