Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (8.8.)

utorok, 8. august 2017 09:06 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (8.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (8.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

MADRID: Dnes večer v rámci UEFA Supercup vyzve víťaz Ligy majstrov Real Madrid víťaza Európskej ligy Manchester United.

MADRID: Sergio Ramos pred dnešným UEFA Supercupom proti Manchestru United prehlásil, že José Mourinho nikdy nepochopil, ako veci v Reale Madrid fungujú. (Daily Mail)

BARCELONA: Prestup Philippeho Coutinha z Liverpoolu do Barcelony by podľa najnovších informácií mal stáť 100 miliónov libier. (The Guardian)

BARCELONA: Podľa denníka The Times by sa celková čiastka za Coutinha mohla vyšplhať až na 120 miliónov libier. (The Times)

BARCELONA: Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp odmieta predaj Coutinha do Barcelony počas tohto prestupového obdobia. (Daily Mirror)

BARCELONA: FC Barcelona odmietol ponuku Manchestru United na kúpu univerzála Sergiho Roberta. Do hry sa čoskoro zapojí aj Chelsea. (Daily Mail)

LA CORUŇA: Bývalý útočník Deportiva La Coruňa Lucas Perez chce opustiť londýnsky Arsenal, pričom najväčší interes o jeho služby je v Španielsku. (The Sun)

LAS PALMAS: David Silva po konci svojho kontraktu v Manchestri City v roku 2019 odíde do UD Las Palmas. (The Sun)

VALENCIA: Valencia sleduje situáciu okolo obrancu londýnskeho Arsenalu Gabriela.  (Daily Mirror)