Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (28.06.)

utorok, 28. jún 2011 15:10 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (28.06.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (28.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Dukla skúša Bažíka

Letná príprava sa pomaly ale isto blíži ku koncu a už aj v Banskej Bystrici sa začali posilňovať. Momentálne je na Štiavničkách na skúške Marek Bažík, ktorý naposledy pôsobil vo Viktorii Žižkov. Na Slovensku hral tento 35-ročný záložník aj v Podbrezovej a v MŠK Žilina.

Koubský do Trnavy


Trnava štartuje novú sezónu už vo štvrtok duelom v Európskej Lige proti ZETE Golubovci a Spartakovci sa pred týmto dôležitým zápasom posilnili v obrane. Na štadión Antóna Malatinského prichádza 29-ročný bek Jiří Koubský ,ktorý naposledy obliekal dres „zošívanej“ Slávie Praha.

„Ruža“ nestačila na Dinamo


Ružomberčania ku koncu prípravy nastúpili na prestížny priateľský duel proti chorvátskemu majstrovi zo Záhrebu. S Dinamom herne držali krok, no skúsenejší súper nakoniec slovenský tím pokoril rozdielom dvoch gólov (2-0). O góly “Chorvátov” sa postarali Vršaljko a Kostelný (vl.).

Hodek na lane ViOnu


Podľa najnovších informácii by sa novou posilou Zlatých Moraviec mohol stať útočník Andrej Hodek, ktorý pôsobil v minulosti v Interi Bratislava a v súčasnosti v Zbrojovke Brno. Hodek je momentálne na skúške v tíme Juraja Jarábka a v zápase proti Siófoku (6-1) si dokonca zapísal hetrik už v prvom polčase. Jeho prestup do Zlatých Moraviec by sa mal uzavrieť v nasledujúcich dňoch.

Traja novici v Zlatých Moravciach


Okrem Hodeka trénujú s ViOnom aj ďalší traja noví hráči - 19-ročný stredopoliar Jakub Paur zo Žiliny, obranca Pezinka Richard Hulák a útočník FK Púchov Tomáš Varhaník.  Okrem vyššie spomínaných hráčov sa v týchto dňoch rieši aj ďalšie pôsobenie Andreja Brčáka, ktorý bol doteraz vo ViOne na polročnom hosťovaní.

Kladrubský prestupom do Slovanu získal


Nový hráč v kádri Slovana Bratislava Jiří Kladrubský túži získať so Slovanom slovenské double a pomôcť tímu k účasti v skupinovej fáze Ligy majstrov. Čerstvá posila "Belasých" prišla na Pasienky za 10 miliónov českých korún z pražskej Sparty. 25 ročný univerzál, ktorý má za sebou aj štart v seniorskej reprezentácií ČR prezradil, že má v Slovane vytvorené lepšie podmienky ako v Sparte. Kladrubský je pre trénera Jurolína zaujímavý svojou všestrannosťou – dokáže hrať na poste stopéra, na kraji obrany ale aj v strede poľa.