Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.)

pondelok, 7. august 2017 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis Sanchez odíde zadarmo

Ak londýnsky Arsenal toto leto nepredá Alexisa Sancheza, čilský útočník odíde počas nasledujúceho letného prestupového obdobia zadarmo. Informácie priniesol denník Mirror, ktorý prízvukuje, že Alexis má platný kontrakt na Emirates Stadium iba do júna 2018 a nemá ho v pláne predĺžiť.

Ďalšia ponuka AS Rím odmietnutá

 Denník TalkSport napísal, že taliansky celok AS Rím opäť neuspel so snahou na získanie alžírskeho krídelníka Leicestru City Riyada Mahreza. Vlci ponúkli za technicky zdatného hráča 31 miliónov eur, no Líšky požadujú minimálne o štyri milióny vyššiu čiastku. Všeobecne sa očakáva, že sa oba celky dohodnú.

Lucas Moura hráčom Arsenalu?

Zdroj menom UOL  tvrdí, že brazílsky krídelník Lucas Moura by toto leto mohol opustiť Paríž Saint-Germain a zamieriť do anglickej Premier League. V Anglicku má o jeho služby eminentná záujem Arsenal, ktorý je vraj pripravený francúzskemu vicemajstrovi ponúknuť za tohto 24-ročného rýchlika rovných 30 miliónov eur.

Chystá sa bitka o Sergiho Roberta

Denník Don Balon informuje, že anglické celky Chelsea a Manchester United sú pripravené aktivovať výkupnú klauzulu španielskeho univerzála Sergiho Roberta z FC Barcelona. Španiel môže káder katalánskeho giganta opustiť už za 40 miliónov eur. S prestupom inam by však musel súhlasiť, pričom vraj nemá v úmysle odchádzať.

Chelsea ide po Baleovi

Momentálne najväčším favoritom na získanie Garetha Balea z Realu Madrid je anglický majster Chelsea ,napísal Sunday Express . The Blues sa musia pred začiatkom novej sezóny posilniť, pričom bombardér zo španielskej metropoly by sa do tímu kouča Antonia Conteho  typologicky hodil. Interes o Balea má aj Manchester United, pričom predkupné právo na jeho služby vlastní Tottenham Hotspur.

Dvojica Barcelony na hosťovanie

Denník Marcapíše, že FC Barcelona hodlá poslať pred úvodom novej sezóny na hosťovanie hneď dvoch futbalistov. Konkrétne sa jedná o brazílskeho obrancu Marlona a španielskeho útočníka Munira El Haddadiho. Ani jeden z týchto hráčov nepresvedčil v príprave kouča Ernesta Valverdeho. O oboch spomínaných futbalistov má záujem UD Leganes.