Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.8.)

nedeľa, 6. august 2017 11:47 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Garethovi Baleovi

Anglický plátok Sunday Expressprišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnska Chelsea eminentne zaujíma o waleského bombardéra Garetha Balea z Realu Madrid. Brit vraj nie je v Španielsku šťastný a hľadá možnosti, ako by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League. Zaujímavosťou je, že predkupné právo má naňho jeho bývalý klub Tottenham Hotspur.

Eric Dier v hľadáčiku Bayernu Mníchov

Nemecký šampión Bayern Mníchov pripravuje 50 miliónov libier na kúpu anglického stredopoliara Erica Diera, píše denník The Sun. O oporu Tottenhamu Hotspur Diera sa prakticky celé leto zaujímal Manchester United, no šikovný mladík sa nakoniec môže prekvapivo sťahovať do nemeckej Bundesligy.

Everton by rád získal Vermaelena

Denník The Sun píše, že holandský kormidelník Evertonu Ronald Koeman by veľmi rád toto leto priviedol do Goodison Parku skúseného belgického stopéra Thomasa Vermaelena z FC Barcelona. Vermaelen už v anglickej Premier League v minulosti pôsobil, obliekal dres londýnskeho Arsenalu, kde bol dokonca kapitánom.

Lanzini nahradí Coutinha

Španielsky plátok Mundo Deportivopíše, že Philippe Coutinho opustí Liverpool a zamieri do Barcelony hneď v úvode budúceho týždňa. Liverpool by mal miesto Brazílčana získať údajne Manuela Lanziniho, ktorý je aktuálne hráčom konkurenčného West Hamu United.

Barcelona sleduje Dele Alliho

 The Express prekvapivo píše, že anglický reprezentant Dele Alli toto leto opustí Tottenham Hotspur a odíde do FC Barcelona. Katalánci majú po predaji Neymara dostatok finančných prostriedkov, a preto sú ochotní na anglického záložníka minúť nemalé finančné prostriedky.

Veľký boj o Thomasa Lemara

O Thomasa Lemara z AS Monako sa majú aktuálne zaujímať Liverpool FC, Manchester City, FC Barcelona a Arsenal FC. Denník the Mirror informuje, že odchod francúzskeho stredopoliara z kádra Kniežat je na spadnutie a podľa všetkého k nemu dôjde už počas tohto leta.

Kráľovská ponuka pre Juventus

Talianske noviny  Gazzetta dello Sport tvrdia, že Barcelona chce získať Paula Dybalu z Juventusu Turín tak zúfalo, že ponúka šampiónovi Serie A viac ako sto miliónov eur a k tomu stredopoliarov Rafinhu a Andrého Gomesa. Oba kluby by mali počas budúceho týždňa absolvovať sériu rokovaní.