Main Content

Zradca a žoldnier: Fanúšikovia Barcelony majú pre Neymara jasný odkaz

streda, 2. august 2017 12:04 | Autor: Jakub Vaverka

Zradca a žoldnier: Fanúšikovia Barcelony majú pre Neymara jasný odkaz
Zradca a žoldnier: Fanúšikovia Barcelony majú pre Neymara jasný odkaz | zdroj: © TASR

Prestupová sága okolo útočníka Neymara je najväčšou témou tohto leta. Väčšina zainteresovaných strán, predovšetkým fanúšikov, sa však zhodne, že celá vec sa ťahá už príliš dlho. Priaznivci Barcelony strácajú s Brazílčanom trpezlivosť, čo potvrdili aj priamo v uliciach katalánskej metropole.

Prestup Neymara z Barcelony do Parížu Saint-Germain za astronomických 222 miliónov eur je na spadnutie. Brazílčan sa stane najdrahším hráčom histórie. Jeho otec, ktorý je zároveň jeho agentom zinkasuje prémiu vo výške 40 miliónov eur. PSG bude podľa všetkého čeliť sankciám zo strany finančného fair-play UEFA, pričom koalícia tímov Barcelona, Juventus a Bayern navrhne vylúčenie Parížanov z európskych pohárov. Toto všetko nastane, keďže Neymar potvrdil odchod z Barcelony. Dnes to oznámil spoluhráčom.

Hlavná postava diskutovanej letnej ságy Neymar si v týchto dňoch musí vypočuť veľkú lavínu kritiky predovšetkým od fanúšikov Barcelony. Priaznivcom FCB sa niet čo čudovať, člen ich obľúbeného MSN sa zrejme rozhodol zmeniť dres a pripojí sa k európskemu rivalovi.

Skupina Culés dokonca zašla tak ďaleko, že v uliciach Barcelony vylepila plagát, na ktorom je Neymarova podobizeň a nepríjemný odkaz. „Hľadá sa: Zradca. Žoldnieri preč z Barcelony! (Chceme) iba hráčov, čo milujú tento dres.“