Main Content

Cristiano Ronaldo sa oprel do neprajníkov: Prirovnal ich k hmyzu!

streda, 2. august 2017 12:07 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo sa oprel do neprajníkov: Prirovnal ich k hmyzu!
Cristiano Ronaldo sa oprel do neprajníkov: Prirovnal ich k hmyzu! | zdroj: © TASR

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo zažíva rušné obdobie. Vo veľkom sa špekuluje o jeho budúcnosti a navyše čelí obvineniam z daňových únikov. Populárny CR7 je znechutený z nenávisti, ktorá každodenne smeruje na jeho adresu. Tento raz sa rozhodol neprajníkom štipľavo odpovedať.

Španielsky súd Cristianovi Ronaldovi pohrozil až sedemročným odňatím slobody. Rodák z ostrova Madeira mal spreneveriť na platení daní 15 miliónov eur, ktoré chýbajú španielskej štátnej pokladnici. Portugalčan sa bráni a tvrdí, že nikdy nemal v úmysle obchádzať zákon. V minulosti podobným ťažkostiam čelili aj Neymar či Lionel Messi z FC Barcelona.  CR7 je nie je prvým a ani posledným hráčom, ktorý má problémy s daňami.

Mediálny boom, ktorý okolo Ronalda v poslednom období vytvorili médiá kvôli vyššie spomínaným problém, však presahuje hranice. Cristiano musí čeliť veľkej kope nenávistných odkazov, správ či listov. Práve správanie fanúšikov bol jeden z dôvodov, prečo kapitán portugalskej reprezentácie toto leto uvažoval, že opustí Real Madrid a vráti sa do anglickej Premier League.

Hviezda Bieleho Baletu sa snaží byť nad vecou a svojim neprajníkom úradujúci najlepší hráč na svete poslal štipľavý odkaz prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram. „Ľudí trápi, že žiarim, trápi ich, že sa mi darí. Hmyz útočí iba na svetlo, ktoré jasne svieti,“ napísal v portugalčine.

Aj napriek tomu, že CR7 má množstvo neprajníkov, taktiež má milióny podporovateľov. Spomínaný príspevok označilo „srdiečkom“ takmer 2 a pol milióna ľudí a taktiež sa pod týmto vyjadrením strhla veľká diskusia. Ronaldo si už zrejme zvykol na to, že čokoľvek urobí, nesie so sebou veľkú dávku reakcie ľudí po celom svete. Raz darmo, úspech sa neodpúšťa a len hŕstka ľudí sa s ním dokáže vyrovnať.