Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.8.)

streda, 2. august 2017 10:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar je pripravený na odchod

Renomovaný zahraničný portál Goal.com píše, že odchod brazílskeho útočníka Neymara z FC Barcelona do Parížu Saint-Germain by mal byť čoskoro hotovou vecou. Hráč je vraj pripravený na rozlúčku so svojimi spoluhráčmi. PSG za jeho služby zaplatí 222 miliónov eur, Neymar sa stane najdrahším hráčom futbalovej histórie a Parížania budú čeliť problémom zo strany finančného problém. Neymarov otec, ktorý je jeho agent, dostane navyše bonus vo výške 40 miliónov eur.

Arsenal čaká odchod Alexisa

Denník Daily Mail hlása, že londýnsky Arsenal sa začína pripravovať na odchod čilského zakončovateľa Alexisa Sancheza. Sanchez je spájaný s koncom na Emirates Stadium prakticky celé leto, pričom najväčšími záujemcami o jeho služby sú Manchester City a Paríž Saint-Germain. To, že chce Alexis odísť si vraj myslia aj jeho spoluhráči z kádra Gunners.

Manchester United sleduje Dendonckera

Podľa Manchester Evening News sa Manchester United zaujíma o talentovaného 22-ročného Leandra Dendonckera. Iba 22-ročný Belgičan sa ukázal v dobrom svetle v uplynulej sezóne, keď v drese Anderlechtu patril medzi príjemné prekvapenia, či už v belgickej najvyššej súťaži alebo v Európskej lige. Anderlecht očakáva za svoj talent čiastku medzi 22 až 31 miliónmi libier.

Arsenal bojuje o Seriho

Jean Michael Seri, talentovaný záložník francúzskeho OSG Nice, by mohol posilniť londýnsky Arsenal. Americká televízia ESPN informuje, že úradujúci víťaz FA Cupu pripravuje lukratívnu ponuku pre francúzsky celok. Ak však príde Seri do Londýna, je reálne, že nepríde talentovaný Thomas Lemar z AS Monako, ktorého Kanonieri márne lovia už niekoľko týždňov.

Julian Draxler do Serie A?

Talianske noviny Corrierre dello Sport  píšu, že Inter Miláno podporovaný čínskymi investormi, bude do konca prestupového obdobia bojovať o získanie nemeckého reprezentanta Juliana Draxlera. Draxler v januári prestúpil do francúzskeho Parížu Saint-Germain, no ďalšej zmene dresu by sa vraj nebránil. Všetko bude záležať na ponuke celku zo San Sira.

Di Maria je otvorený prestupu do Barcelony

Španielsky denníkMundo Deportivo tvrdí, že argentínsky reprezentant Angel Di Maria by sa prestupu do FC Barcelona nebránil. „El Fideo“ je stále hráčom Parížu Saint-Germain, no vo veľkom sa špekuluje, že by mohol byť súčasťou prestupu Neymara do francúzskej metropoly.

Monako bude pýtať 200 miliónov

AS Monako bude podľa Mail Online pýtať za služby útočníka Kyliana Mbappého nepredstaviteľných 200 miliónov eur. Najväčšími favoritmi na zisk talentovaného francúzskeho zakončovateľa sú FC Barcelona a Real Madrid.