Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)

utorok, 1. august 2017 10:07 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool odmietol 100 miliónov eur

RMC tvrdí, že Liverpool FC odmietol ponuku FC Barcelonu na kúpu Philippeho Coutinha vo výške 100 miliónov eur. Brazílčan však chce odísť do katalánskej metropoly, preto je pravdepodobné, že sa oba kluby aj napriek dlhým rokovaniam nakoniec dohodnú.

Renato do AC Miláno neodíde

Report z Le10Sport.com  hlása, že nemecký majster Bayern Mníchov odmietol ponuku AC Miláno na získanie portugalského mladíka Renata Sanchesa. AC chcelo hráča na ročné hosťovanie, pričom Bavori by zarobili 10 miliónov eur.

Liverpool ide po Lemarovi

Le 10 Sport tvrdí, že Liverpool FC je pripravený zdolať konkurenčný Arsenal Londýn v prestupovej bitke o francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara. AS Monako vraj svoj klenot zo stredu poľa nepredá za menej ako 50 miliónov eur.

Aurier krok od MU

Denník The Mirror  píše, že 24-ročný obranca Serge Aurier by mohol opustiť Paríž Saint-Germain a posilniť Manchester United. Skúsený bek sa vraj už stihol s Červenými Diablami dohodnúť na zmluvných podmienkach.

Ozil do FC Barcelona?

Podľa Don Balon  je reálne, že ak Neymar opustí Barcelonu, vedenie katalánskeho giganta sa zameria na nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila z londýnskeho Arsenalu. FCB sa potrebuje pred nasledujúcim ročníkom poriadne posilniť.