Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (27.06.)

pondelok, 27. jún 2011 17:12 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (27.06.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (27.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Šebo ostáva!

Po včerajšom rokovaní medzi Filipom Šebom a Ivanom Kmotríkom sa futbalová verejnosť dozvedela potešiteľnú správu. Najlepší kanonier uplynulého ročníka Corgoň Ligy našu najvyššiu súťaž neopustí a Slovanu pomôže v ťažení v predkolách Ligy Majstrov. Obdivuhodné je , že Belasí  odolali vábeniu Hannoveru, ktorý ponúkal až 3 000 000 eur. Viac info nájdete tu.

Čišovský chce ostať v zahraničí


Pomerne veľa sa diskutovalo o tom, že Marián Čišovský by mal posilniť bratislavský Slovan a niektoré média ho už doslova videli v belasom drese, no nakoniec je všetkému inak. V Temešvári takmer naisto Čišovský neostane, ale vyjadril sa, že na Slovensko sa vrátiť nechce a radšej zakotví v nejakom zahraničnom klube.

Nemečkay strieda Gergelyho


Novým trénerom Dubnice, ktorá len nedávno zostúpila do II.ligy sa stal Peter Nemečkay, ktorý vymenil na lavičke Považanov Petra Gergelyho. MFK čakajú po zostupe ťažké časy, no tento pomerne neznámy lodivod bude chcieť dostať Dubnicu po roku naspäť do Corgoň Ligy. Asistentom Petra Nemečkaya sa stal Dušan Kramlík.

Belic „Ružu“ neposilní


Pred necelými dvoma týždňami sme vás informovali o tom, že novým brankárom Ružomberka bude od novej sezóny Tomáš Belic. Ten s “oranžovými“ zverencami Ladislava Jurkemika trénoval a išiel s nimi aj na sústredenie, no podľa najnovších informácii Liptákov napokon neposilní. Dôvodom by mali podmienky zmluvy, na ktorých sa hráč s klubom nedohodol. Informovala o tom oficiálna internetová stránka MFK Ružomberok.

Trnava začne už vo štvrtok

Liga Majstrov a Európska Liga štartujú tento týždeň úvodnými zápasmi 1. predkola. Zraky slovenských fanúšikov sa budú upierať hlavne do Trnavy, kde Spartak vo štvrtok privíta čiernohorskú ZETU Golubovci v prvom predkole Európskej Ligy. Tomuto stretnutiu prispôsobili zverenci trénera Hoftycha aj prípravu a tri dni pred úvodným výkopom začínajú cítiť dôležitosť tohto zápasu.  Hráči si dávajú na tréningoch zvýšený pozor, aby sa pred prvým súťažným zápasom v sezóne zbytočne nezranili.