Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.7.)

nedeľa, 30. júl 2017 13:02 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United idú po Perišičovi

Manchester United pripravuje 48 miliónov libier na kúpu chorvátskeho reprezentanta Ivana Perišiča z Interu Miláno. Denník The Daily Star píše, že univerzálny krajný obranca s ofenzívnymi chúťkami by sa mohol stať novým hráčom družiny Josého Mourinha už počas nasledujúceho pracovného týždňa. Inter však za Perišiča požaduje rovných 50M.

Chelsea pokračuje v boji o Sandra

Londýnska Chelsea pokračuje v prestupovom boji o krajného obrancu Juventusu Turín Alexa Sandra. Kouč The Blues Antonio Conte chce tohto hráča získať skutočne seriózne, a preto je pripravený poslať do Juve astronomických 70 miliónov eur. Calciomercato informuje, že by sa jednalo o najdrahší prestup obrancu v celej histórii.

PSG loví Alexisa Sancheza

Plátok The Express prišiel s informáciou, podľa ktorej je PSG pripravené využiť snahu čilského útočníka Alexisa Sancheza zmeniť dres. Parížania vraj za kanoniera Arsenalu ponúknu len 35 miliónov libier, no očakáva sa, že by mohli s touto čiastkou, ktorá je na dnešné pomery pomerne nízka, uspieť.

Klopp by chcel Pulišiča

Podľa The Mirror odkázal tréner Liverpoolu FC Jurgen Klopp vedeniu klubu, že ak odíde Philippe Coutinho do FC Barcelona, požaduje, aby na jeho miesto prišiel 18-ročný  americký talent Christian Pulišič z Borussie Dortmund.

Griezmann do FC Barcelona?

Prekvapivou náhradou za kanoniera Neymar by sa mohol byť v Barcelone Antoine Griezmann, píše denník Marca . Zakončovateľ Atlética Madrid, ktorý toto leto odmietol Manchester United vraj túži po tom, aby mohol obliekať dres katalánskeho giganta.

Liverpool monitoruje Rafinhu

Anglický celok Liverpool pozorne sleduje situáciu okolo brazílskeho záložníka Rafinhu z FC Barcelona, domnieva sa plátok Mundo Deportivo . Rafinha by vraj mohol byť za istých okolností súčasťou prestupu Coutinha z Anfield Road na Camp Nou.