Main Content

Serena v krvavou scénou prekonala aj filmy Tarantina

pondelok, 27. jún 2011 13:30 | Autor: TASR

Dlhoročný tréningový partner americkej tenistky Sereny Williamsovej Saša Bijan vniesol aspoň trochu viac svetla do bizarného vlaňajšieho júlového incidentu z mníchovskej reštaurácie, pri ktorom bývalá jednotka svetového rebríčka WTA utrpela zranenie nôh a následne pauzovala takmer rok.

"Nikdy v živote som nevidel viac krvi, ani vo filmoch Quentina Tarantina," citujú Večernje Novosti Bijana, ktorý povedal, že časníkovi vypadlo sklo na nohy tenistky "s čerstvou pedikúrou a obutými črievičkami".

Sparing popísal aj dramatické okolnosti februárovej pľúcnej embólie 13-násobnej grandslamovej šampiónky: "Zrazu začala dáviť krv. Bola to katastrofa. Upadli sme do paniky, ale zachovali sme si dosť pokoja na to, aby sme ju okamžite odviezli do nemocnice. V tých chvíľach nik z nás nevedel, čo sa vlastne deje. Bol to chaos."

Magazín Tennis referuje, že Serena predminulý týždeň počas svojho návratu do súťažného diania na turnaji v anglickom Eastbourne ukázala skupinke amerických novinárov "dlhé jazvy na priehlavku pravej nohy a jazvu na chodidle ľavej nohy".

© WEBNOVINY