Main Content

Priznanie talentovaného tenistu: „Hrám len pre peniaze, šport som nikdy nemiloval''

streda, 26. júl 2017 18:54 | Autor: Dávid Lech

Priznanie talentovaného tenistu: „Hrám len pre peniaze, šport som nikdy nemiloval''
Priznanie talentovaného tenistu: „Hrám len pre peniaze, šport som nikdy nemiloval'' | zdroj: © TASR

Talentovaný 24-ročný tenista šokoval svojimi vyjadreniami, keď priznal, že šport nikdy nemiloval, tenis hrá len pre peniaze a aby toho nebolo málo, fanúšikom odporúčal, aby nechodili na jeho zápasy.

Boli časy, keď som zo seba vydal sto percent. Inokedy omnoho menej. Myslím si, že počas mojej kariéry som predviedol zhruba 50 percent toho, čo som mohol dokázať. Je úžasné, čo všetko som napriek tomu dokázal,“ šokoval svojimi vyjadreniami víťaz troch ATP turnajov Bernard Tomič.

Nikdy som nemiloval tenis. Beriem to len ako moju prácu. Kto by nechcel prácu v profesionálnom športe, v ktorom môžete odovzdáte 50, 60 percent svojho maxima a zarobíte milióny dolárov? Myslím, že by po tom siahol každý,“ cituje slová austrálskeho tenistu au.news.yahoo.com.

V kontroverznom a rozsiahlom rozhovore navyše v závere fanúšikom odovzdal „cennú“ radu: „Nechodievajte na moje zápasy pozerať sa na mňa. Pozerajte to doma v televízii. Ušetríte peniaze.“ Bernard Tomic aktuálne figuruje v ATP rankingu na 73. priečke. Jeho najlepším výkonom je 17. miesto z roku 2016. Počas profesionálnej kariéry odohral 322 zápasov s bilanciou 168 víťazstiev a 154 prehier.