Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.7.)

pondelok, 17. júl 2017 09:46 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

65M a Rakitič?

FC Barcelona podľa Calciomercato chystá 65 miliónov eur a chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča, aby presvedčilo parížske PSG k predaju talianskeho stredopoliara Marca Verrattiho. Všetko by malo byť doriešené tento týždeň. (Calciomercato)

Chelsea chce Aguera

Španielsky denník AS odvolávaný na novinára Manua Sainza píše, že anglický majster Chelsea pripravuje šokujúcu ponuku na argentínskeho útočníka Sergia Aguera z konkurenčného Manchestru City. Išlo by zrejme o najšokujúcejší prestup leta. (AS)

Arsenal pôjde po Moratovi

Denník Don Balón informuje, že londýnsky Arsenal je ďalším tímom, ktorý sa zapojí do prestupovej snahy o španielskeho kanoniera Alvara Moratu. Morata je stále hráčom Realu Madrid, no jeho odchod sa spomína prakticky každý deň. (Don Balón)

Belotti preferuje Miláno

Taliansky útočník Andrea Belotti preferuje podľa Calciomercato prestup do AC Miláno, pričom je pripravený odmietnuť lukratívnu ponuku londýnskej Chelsea. Kanonier FC Turín takmer naisto zmení toto leto dres. (Calciomercato)

Lemar chce posilniť Arsenal

Daily Star píše, že francúzsky reprezentant Thomas Lemar súhlasí s prestupom z AS Monako do Arsenalu Londýn. Momentálne je potrebné, aby sa dohodli oba kluby na prestupovej čiastke a transfer môže byť zosnovaný. (Daily Star)

100 miliónov za Higuaína

Turínsky denník Tuttosport píše, že Gonzalo Higuaín by mohol toto leto opustiť Juventus Turín. Skúsený zakončovateľ z Argentíny by vraj mohol posilniť londýnsku Chelsea, ktorá za jeho služby ponúka 100 miliónov eur. (Tuttosport)

Danilo súhlasí s odchodom

Brazílsky obranca Danilo súhlasí podľa denníka Daily Star s prestupom do londýnskej Chelsea. Brazílsky bek nedostáva v Reale Madrid toľko šancí, ako by si prial, pričom do Londýna si ho vyhliadol samotný kormidelník Antonio Conte. (Daily Star)