Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.7.)

nedeľa, 16. júl 2017 10:46 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Obetuje Real Madrid Garetha Balea?

Daily Express píše, že v snahe o získanie útočníka Kyliana Mbappého z AS Monako je Real Madrid ochotný obetovať waleskú hviezdu Garetha Balea. O Brita je naďalej veľký záujem v anglickej Premier League.  (Daily Express)

Pokračuje bitka o Danila

V týchto dňoch pokračuje prestupová bitka o brazílskeho obrancu Danila z Realu Madrid. Hlavnými favoritmi na jeho získanie sú Manchester City a Chelsea. Danilo by mohol zmeniť dres za približne 30 miliónov eur. (Sunday Times)

Conte ešte nepredĺžil

Taliansky tréner Antonio Conte sa vraj s Chelsea nedohodol na novej zmluve, pričom rokovania s anglickým majstrom mali momentálne uviaznuť na mŕtvom bode. To zvyšuje špekulácie o tom, že by Conte odišiel niekam inam.  (The Sun)

Van Dijk za 60M

Liverpool je vraj aj naďalej v boji o získanie holandského obrancu Virgil Van Dijka. Southampton by mohol za jeho služby zinkasovať 60 miliónov libier. Celá vec by mala byť uzavretá do konca tohto mesiaca.. (The Sun)

Kroos za De Geu?

Manchester United je vraj ochotný predať brankára Davida De Geu do Realu Madrid, no na druhej strane požaduje, aby Biely Balet poslal do Premier League ospevovaného nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa. (Sunday Mirror)

Bitka o Ronalda bola nemožná

Kormidelník Manchestru United José Mourinho v interview priznal, že súboj o získanie Cristiana Ronalda z Realu Madrid bol vopred prehraný, pretože angažovanie CR7 je podľa neho momentálne nemožné.  (Marca)

Bonucci prehovára Moratu

Nová akvizícia AC Miláno Leonardo Bonucci vraj prehovára útočníka Realu Madrid Alvara Moratu, by prestúpil na San Siro. Morata nie je spokojný v Madride, pričom v Miláne by vraj patril medzi členov základnej zostavy. (Marca)