Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.7.)

sobota, 15. júl 2017 13:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lobotka do Celty Vigo

Slovenský reprezentant Stanislav Lobotka odcestoval do Španielska, kde sa stal oficiálne posilou Celty Vigo. S tímom La Ligy podpísal kontrakt do roku 2022. Viac sa dočítateTU.

Bakayoko je už v Londýne

Tiemoué Bakayoko je už v Londýne, kde by mal dnes alebo zajtra oficiálne podpísať kontrakt s londýnskou Chelsea. Doterajší stredopoliar AS Monako už stihol absolvovať rozhovor s trénerom Antoniom Contem, ktorý s ním ráta do základnej zostavy. (goal.com)

Wenger robí, čo môže

Kormidelník Arsenalu Londýn Arsene Wenger vraj v týchto dňoch robí všetko, čo je v jeho silách, aby čilský útočník Alexis Sanchez toto leto nikam neprestúpil a pokračoval vo svojej kariére na londýnskom Emirates Stadium. (The Sun)

Aubameyang krok od Chelsea

Pierre-Emerick Aubameyang je podľa denníka Daily Mirror krok od prestupu do Chelsea. The Blues by mali dortmundskému BVB zaplatiť čiastku na úrovni 65 miliónov libier. Všetko vraj bude uzavreté v najbližších dňoch. (Daily Mirror)

Kde skončí Matič?

Anglické médiá vo veľkom píšu o budúcnosti srbského stredopoliara Nemanju Matiča. Skúsený záložník je na odchode z Chelsea, pričom o jeho služby sa vo veľkom zaujímajú predovšetkým Manchester United a Juventus Turín.  (Daily Mirror)

Barkleyho nejasná budúcnosť

Kormidelník liverpoolskeho Evertonu Ronald Koeman pre médiá priznal, že budúcnosť anglického reprezentanta Rossa Barkleyho v modrom liverpoolskom klube je momentálne nejasná. Klub sa snaží s hráčom dohodnúť na novom kontrakte, ale zatiaľ neúspešne. (Daily Mirror)

Ibrahimovič môže dostať zmluvu

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič môže za istých okolností dostať od Manchestru United nový kontrakt. Priznal to pre médiá portugalský kormidelník Manchestru United José Mourinho, ktorý má so Švédom nadpriemerný vzťah.  (Daily Star)