Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)

piatok, 14. júl 2017 10:42 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER: Manchester United údajne dostal ponuku od Realu Madrid na kúpu brankára Davida De Geu vo výške 50 miliónov libier. (Daily Mirror)

LIVERPOOL: Liverpool FC sa nechce vzdať nádeje na získanie Nabyho Keitu z RB Lipsko, a to aj napriek tomu, že kluboví predstavitelia tohto klubu deklarovali , že tohto hráča nepredajú. (Daily Mirror)

MANCHESTER/LONDÝN: Kyle Walker z Tottenhamu Hotspur je novým najdrahším obrancom histórie. Manchester City ho získal za 54 miliónov libier. (Daily Mirror)

MANCHESTER: Manchester City je pripravený pokračovať vo veľkých nákupoch. City plánujú investovať 50 miliónov libier do Benjamina Mendyho z AS Monako. (Daily Mirror)

LEICESTER: Skúsený útočník Leonardo Ulloa je veľmi blízko k podpisu nového kontraktu s Leicestrom City. (Daily Mirror)

LONDÝN: Prestup Tiemouéa Bakayoka z AS Monako do Chelsea by mal byť hotovou vecou. (The Sun)

LONDÝN: Útočník Chelsea Michy Batshuayi by vraj mohol odísť na ročné hosťovanie do Turecka alebo Francúzska. (The Sun)

LONDÝN: Srbský záložník Chelsea Nemanja Matič robí všetko preto, by mohol toto leto prestúpiť preč zo Stamford Bridge. (The Sun)

LONDÝN: Možnosťou pre Matiča je aj výmena Chelsea s Arsenalom, na základe ktorej by na Stamford Bridge putoval Alex Oxlade-Chamberlain. 

LEICESTER: AS Rím ponúka 29 miliónov libier za Riyada Mahreza z Leicestru City. (Daily Mail)

LIVERPOOL/SWANSEA: Everton sa naďalej pokúša získať Gylfiho Sigurdssona z konkurenčného Swansea City. (The Guardian)

STOKE/LONDÝN: Útočník Stoke City Marko Arnautovič je blízko k 20-miliónovému prestupu do West Hamu United. (Daily Telegraph)