Main Content

Superprestup v Serii A: Bonucci zrejme už čoskoro hráčom konkurencie Juventusu!

piatok, 14. júl 2017 10:31 | Autor: Martin Gregor

Superprestup v Serii A: Bonucci zrejme už čoskoro hráčom konkurencie Juventusu!
Superprestup v Serii A: Bonucci zrejme už čoskoro hráčom konkurencie Juventusu! | zdroj: © TASR

Prestupy medzi konkurenčnými klubmi nie sú až také časté. K jednému z tých najzaujímavejších a najprekvapujúcejších v tomto lete sa schyľuje v talianskej Serii A.

Leonardo Bonucci, jeden z kľúčových hráčov Juventusu Turín v uplynulej úspešnej sezóne, ktorá vyvrcholila až účasťou vo finále Ligy majstrov, pravdepodobne Starú dámu čoskoro opustí. Informujú o tom takmer všetky svetové športové média.

Taliansky obranca však nespojí svoju budúcnosť s Chelsea či Manchestrom City, teda klubmi, ktoré dlhodobo prejavovali záujem o jeho služby. Obliecť by mal prekvapujúco dres konkurenčného AC Miláno. Klubu, ktorý po zmene majiteľa dáva jednoznačne najavo, že sa chce opäť vrátiť futbalový trón.

Fámy o prestupe Bonucciho do AC Miláno vyzerali spočiatku ako novinárska kačica, no keď špekulácie nevyvrátil ani jeho agent Alessandro Luci, ktorý povedal na margo toho len stručne “musíme si počkať”, všetci spozorneli.

Ešte väčšiu vážnosť črtajúcemu sa prestupu dodal Gianluca Di Marzio, mimoriadne rešpektovaný novinár s mnohými kontaktmi v zákulisí veľkoklubov, ktorý v minulosti už viackrát informoval o veľkých transferoch skôr, než boli realizované. Ten v rozhovore pre Sky Sports TV povedal jednoznačne: ,,Bonucci je na ceste do Milána, je to hotové.”

Ak sa tieto informácie potvrdia cena za 30-ročného Bonucciho by sa mala pohybovať okolo 40 miliónov eur. Hovorí sa však aj o tom, že súčasťou obchodu by mala byť protihodnota pre Juventus v podobe Mattiu De Sciglia a Alessia Romagnoliho.