Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.)

pondelok, 10. júl 2017 08:25 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea skompletizovala prestup

Anglický majster Chelsea skompletizovala prestup nemeckého reprezentanta Antonia Rudigera. 24-ročný defenzívny univerzál prichádza z talianskeho klubu AS Rím, pričom Vlci za jeho služby zinkasovali niečo málo nad 30 miliónov eur + bonusy. Rudiger podpísal na Stamford Bridge päťročný kontrakt.

Ronaldo ostáva v Reale Madrid

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo sa rozhodol. Momentálne najlepší futbalista na svete bude pokračovať vo svojej kariére v Reale Madrid, a to aj napriek tomu, že už niekoľko týždňov sa píše o jeho odchode z kráľovského veľkoklubu. CR7 nechce meniť prostredie a rád by pomohol Bielemu Baletu k ďalším úspechom. (AS)

Arsenal hľadá posily v Miláne

Londýnsky Arsenal sa plánuje toto leto poriadne posilniť, o čom svedčí aj snaha Kanonierov o získanie stredopoliara Marcela Brožoviča z Interu Miláno. Americká televízia ESPN tvrdí, že milánsky celok prechádza prestavbou a Brožovič by mohol byť hráčom, ktorý zmení dres. (ESPN)

Odíde Bony do Číny?

Renomovaný anglický denník The Independent píše, že kanonier z Pobrežia Slonoviny Wilfried Bony by mohol opustiť Manchester City. O tohto niekdajšieho zakončovateľa Swansea City či pražskej Sparty má byť obrovský záujem v čínskej najvyššej súťaži. (The Independent)

Jamés chce odísť čím skôr

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez už neverí, že môže preraziť v Reale Madrid a chce čím skôr zmeniť dres. Tieto informácie priniesol denník AS, ktorý píše, že stredopoliar by mohol skončiť v hlavnom meste Španielska už zajtra. Záujem o jeho služby majú Chelsea, Liverpool, PSG a Manchester United. (AS)

Emre Mor do Španielska?

Zdroj menom Atlantico informuje, že talentovaný Emre Mor z Borussie Dortmund by mohol opustiť nemeckú Bundesligu a zamieriť do španielskej Primera División. Hráča, ktorého sledoval aj Liverpool FC vraj lanári Celta Vigo. (Atlantico)

Casilla neopustí Real Madrid

Denník Marca píše, že špekulácie o tom, že by mal Kiko Casilla opustiť Real Madrid, nie sú založené na pravde. Španielsky brankár, ktorý je dvojkou Keylora Navasa je údajne v kráľovskom veľkoklube spokojný a zmenu nehľadá. (Marca)

Costa je blízko Juventusu

Talianska La Stampa tvrdí, že brazílsky krídelník Douglas Costa je len krok od prestupu do Juventusu Turín. Costa strávil uplynulý ročník v Bayerne Mníchov, no vraj už nie je v nemeckom prostredí šťastný a hľadá zmenu. (La Stampa)