Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.7.)

nedeľa, 9. júl 2017 10:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dani Alves do PSG?

Le 10 Sport píše, že brazílsky obranca Dani Alves nakoniec neposilní Manchester City, ale mohol by vo svojej kariére pokračovať vo francúzskom Paríži Saint-Germain. Brazílčan je po konci v Juventuse Turín voľným hráčom, no interes o jeho služby je stále vysoký. (Le 10 Sport)

Ibrahimovič možno ostane

Daily Mirror prišiel s informáciou, že švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič možno predsa len ostane v Manchestri United ešte aspoň jeden rok. Severan sa momentálne zotavuje z komplikovaného zranenia, avšak José Mourinho si ním vraj na nasledujúcu sezónu môže rátať. (Daily Mirror)

Jamés Rodriguez do Liverpoolu?

Sport informuje, že zaujímavým hráčom o služby kolumbijského stredopoliara Jamésa Rodrigueza by sa mohol stať Liverpool FC. The Reds by údajne museli Realu Madrid za číslo desať zaplatiť 66 miliónov eur. (Sport)

Van Dijk si stanovil ultimátum

Podľa informácií denníka Daily Mirror odkázal holandský obranca Virgil Van Dijk vedeniu Southamptonu, že ak má toto leto zmeniť dres, bude to jedine do Liverpoolu FC. Červení si musia pripraviť čiastku na úrovni zhruba 50 miliónov libier. (Daily Mirror)

United chcú opäť zdolať Chelsea

Po tom, čo Manchester United získal Romelua Lukakua, ktorý mal ísť do Chelsea, sa vraj Red Devils chystajú na ďalšie prekazenie prestupového plánu The Blues. Diabli sa zamerali na záložníka Tiemouéa Bakayoka, ktorý oblieka dres AS Monako. (The Sun)

Lemar sa dohodol s Arsenalom

Bulvárny denník The Sun hlása, že sa francúzsky záložník Thomas Lemar z AS Monako dohodol na kontrakte s Arsenalom, ktorý mu vynesie 90 000 libier týždenne. Kanonieri vraj musia Kniežatám zaplatiť 45 miliónov eur. (The Sun)

Ceballos do Realu Madrid

Diskutovaný záložník Dani Ceballos z Realu Betis Sevilla sa stane hráčom Realu Madrid. Mladý Španiel podpíše z Bielym Baletom šesťročný kontrakt, pričom zeleno-biely celok z Andalúzie zaňho zinkasuje 18 miliónov eur. (Marca)

Rudiger krok od Chelsea

Vyzerá to tak, že prestup nemeckého stopéra Antonia Rudigera do Chelsea je už iba formalitou. Anglický majster sa dohodol s AS Rím na prestupovej čiastke a s transferom súhlasil aj samotný hráč. (Sky Sports)