Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.7.)

sobota, 8. júl 2017 15:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dier do Manchestru United?

Manchester United pripravuje 50 miliónov libier na kúpu anglického reprezentanta Erica Diera. Dier je momentálne hráčom Tottenhamu Hotspur, no v prípade zaujímavej ponuky budú Kohúti rozmýšľať o jeho predaji inam.  (The Guardian)

Belotti je na lane Chelsea

Taliansky útočník Andrea Belotti z FC Turín by sa mal stať v najbližších dňoch posilou londýnskej Chelsea. Belotti je hráčom, ktorý má za sebou vynikajúcu minulú sezónu a veľmi rád by ho do svojho kádra získal samotný kouč CFC Antonio Conte. (Daily Mirror)

Mahrez je sklamaný, Arsenal neposilní

Hviezdny záložník Leicestru City Riyad Mahrez je nešťastný z toho, že ho londýnsky Arsenal už neplánuje získať. Mahrez je spájaný s koncom v drese The Foxes už dlhšie obdobie, no klubové vedenie vraj naňho nedostalo žiadnu oficiálnu ponuku. (Daily Mirror)

Lemar už za 40

Thomas Lemar z AS Monako, ktorého dlhodobo sleduje Arsenal, by vraj mohol londýnsky celok posilniť už za 40 miliónov libier. Pôvodne sa hovorilo o čiastke atakujúcej až osemdesiat miliónov. (Daily Mirror)

Bitka o Loftus-Cheeka

Talentovaný stredopoliar Ruben Loftus-Cheek sa zrejme neprebojuje do prvého tímu Chelsea, preto by mal nasledujúci ročník stráviť na hosťovaní. Interes o jeho služby prejavili hneď tri kluby z Premier League – Southampton, Newcastle a Brighton.  (Daily Mirror)

Hernandézov prestup sa blíži

Prestup mexického reprezentanta Javiera Hernandéza z Bayeru Leverkusen do West Hamu United za 13 miliónov libier by mal byť čoskoro dokončený. Chicharito chce zarábať týždenne 140 tisíc libier.  (Daily Mirror)

Dani Alves krok od Man City

Skúsený obranca Dani Alves, ktorý skončil v Juventuse Turín,  by mal byť už čoskoro predstavený ako nová posila anglického Manchestru City.  (Daily Mirror)