Main Content

Ronaldo tuší ako začali šumy o jeho prestupe z Realu Madrid

utorok, 4. júl 2017 11:39 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: © TASR

Uplynulé týždne zapĺňal Cristiano Ronaldo titulné stránky denníkov po celom svete. Nejednalo sa však o jeho futbalové danosti, ale o veľké množstvo špekulácií, ktoré hlásali, že CR7 toto leto končí v Reale Madrid. K celej veci sa vyjadril teraz aj samotný futbalista.

32-ročný portugalský reprezentant sa dostal do problémov ohľadom neplatenia daní, k tomu sa pripočítalo pískanie fanúšikov Realu Madrid a obrovský interes veľkoklubov o hráčove služby. Ronaldo nikde ani len slovom nenaznačil, že by chcel zmeniť dres, to však médiám nebránilo v tom, aby deň, čo deň hlásali, že CR7 odíde z Madridu.

Budúcich destinácií rodáka z ostrova Madeira bolo niekoľko, hovorilo sa o Manchestri United, Chelsea, Paríži Saint-Germain, čínskej najvyššej súťaži či americkej Major League Soccer. Real Madrid mal na jeho odchode zarobiť medzi 130 až 170 miliónmi eur. „Nikdy som nepovedal, že by som chcel opustiť Real Madrid,“ začal víťaz Ligy majstrov, ktorého slová priniesol denník El Confidencial

Cristiano však vie, kde zrejme celá mediálna bublina ohľadom jeho odchodu mohla vzniknúť. „Na večeri s priateľmi som hovoril o tom, že sa necítim dobre, a že so mnou zaobchádzajú ako s delikventom kvôli problémom s daniami. Taktiež som prezradil, že nasledujúce kroky budem konzultovať so svojimi poradcami v Anglicku a Španielsku.“

Hviezda Bieleho baletu tým naznačila, že pôvodným zdrojom týchto šumov mohol byť jeden z jeho blízkych, ktorí neodolal prezradiť Ronaldové slová médiam.

„Nebudem potvrdzovať ani popierať nič, čo bolo publikované, pretože sa nenechám zatiahnuť do tejto hry. Ak to vyvrátite raz, budete to musieť robiť stále. Ak to neurobíte, budú to brať ako pravdivé informácie. Nikdy som nekomentoval to, čo o mne píšu, aj keď sa jednalo o rôzne barbarstvá spojené s mojím súkromím alebo rodinou,“ zakončil úradujúci najlepší futbalista na svete, ktorého by sme mali vidieť v Bielom Balete aj v budúcej sezóne.