Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.7.)

utorok, 4. júl 2017 10:26 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie odštartovalo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal bude rokovať s Alexisom

Denník The Sun informuje, že kouč Arsenalu Arsene Wenger naplánoval oficiálne stretnutie s čilským útočníkom Alexisom Sanchezom, na ktorom by mal s hráčom prebrať jeho budúcnosť .Francúz nechce, aby jeho najväčšia ofenzívna hviezda odišla niekam inam. (The Sun)

Donnarumma ostane

Sky Sport Italia píše, že taliansky brankár Gianluigi Donnarumma neodíde ani do PSG a ani do Realu Madrid, pričom by mal nakoniec ostať v AC Miláno. Nový kontrakt šikovný mladík podpíše podľa dostupných správ už čoskoro. (Sky Sport Italia)

 Costa odmietol Čínu

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej útočník Diego Costa mohol ukončiť svoje trápenie v Chelsea a odísť inam. Španielsky kormidelník však odmietol lukratívnu ponuku z čínskej najvyššej súťaže. Rád by ostal v Európe. (Daily Mirror)

Mourinho je nespokojný

The Guardian informuje, že portugalský tréner Manchestru United José Mourinho nie je na Old Trafford šťastný. Dôvodom je fakt, že vedenie Red Devils nebolo schopné v uplynulom období dotiahnuť do Manchestru viacero zvučných mien. (The Guardian)

Hernandez blízko Premier League

Mexický útočník Javier Hernandez je blízko k návratu do Premier League. Bývalý kanonier Manchestru United by totiž mohol vymeniť aktuálneho zamestnávateľa Bayer Leverkusen za londýnsky West Ham. (Daily Telegraph)

Conte chce Lukakua

Daily Telegraph píše, že kouč Chelsea Antonio Conte pokojne minie aj 100 miliónov libier na belgického útočníka Romelu Lukakua z Evertonu, no prioritou preňho je, aby mal tohto hráča vo svojom kádri čím skôr. (Daily Telegraph)

Rooneyho návrat domov?

talkSPORT píše, že skúsený útočník Wayne Rooney by mohol toto leto skompletizovať svoj návrat do liverpoolskeho Evertonu. V Manchestri United totiž „Wazza“ zrejme nebude dostávať toľko príležitostí, ako by si prial. (talkSPORT)