Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (30.6.)

piatok, 30. jún 2017 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (30.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (30.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

MADRID: Útočník Realu Madrid Alvaro Morata vraj prezradil svojim priateľom, že v letnom prestupovom období prestúpi do Manchestru United. (Daily Express)

BARCELONA/SAN SEBASTIÁN: Bývalý brankár Barcelony či Realu Sociedad Claudio Bravo by mohol skončiť v Manchestri City a vrátiť sa do Španielska. (Daily Mirror)

MADRID: Real Madrid sa bude v letnom prestupovom období pokúšať získať Edena Hazarda z Chelsea. (Daily Express)

MADRID: Ďalším veľkým prestupovým cieľom Realu Madrid je francúzsky útočník AS Monako Kylian Mbappé. (Daily Express)

MALAGA: Prestup útočníka Sandra Ramireza z Malagy do Evertonu by mal byť skompletizovaný v najbližších dňoch (Daily Mirror)

BARCELONA: Manchester United odmietol akékoľvek fámy o tom, že by bol ochotný predať záložníka Andera Herreru do Barcelony. (The Independent)

BARCELONA: AS Monako nepredpokladá, že by záložník Thomas Lemar odišiel do Arsenalu alebo do Tottenhamu. O klenot stredovej formácie Kniežat s zaujíma aj Barcelona. (The Independent)

MADRID/BARCELONA: Prestupový cieľ Manchestru United a Barcelony, Saul Niguez z Atlética Madrid, chce predĺžiť svoj aktuálny kontrakt s Los Rojiblancos. (Daily Mirror)