Main Content

ŠKANDÁL: Mladú hviezdu Bayernu Mníchov zatkla polícia!

streda, 28. jún 2017 10:45 | Autor: Timotej Gašper

ŠKANDÁL: Mladú hviezdu Bayernu Mníchov zatkla polícia!
ŠKANDÁL: Mladú hviezdu Bayernu Mníchov zatkla polícia! | zdroj: © TASR

V utorok večer sa na verejnosť dostala znepokojujúca správa, podľa ktorej sa hráč prvého tímu Carla Ancelottiho ocitol v pondelok ráno na policajnej stanici v putách.

Francúzska stránka L´Équipe informuje, že ofenzívny univerzál Kingsley Coman sa počas víkendu dopustil domáceho násilia voči jeho už bývalej manželke Sephore Coman.

Média tvrdia, že dva od seba nezávislé incidenty násilia mal Coman vykonať počas minulého víkendu v jeho letnom dome na okraji Paríža. 21-ročný Kingsley sa dopustil násilia po tom, čo sa vraj jeho partnerka Sephore dostala na instagramový účet hviezdy Bayernu Mníchov aby podporila jednu sponzorskú reklamu, píše L´Équipe.

Incident okrem toho vyhrotila aj hádka o značnú sumu peňazí, ktorú mala Sephore zinkasovať práve za spomínané podporenie veľkej reklamy.

V pondelok ráno sa tak po dvoch situáciách domáceho násilia rozhodla Comanova polovička zavolať políciu, ktorá si napokon mladú hviezdu odviedla v putách. Denník Bavarianfootballworks.com píše, že Coman bol hodiny vypočúvaný a k údajným útokom sa nakoniec priznal. Francúzsky supertalent bol po dlhom vypočúvaní síce prepustený, no polícia mu stanovila riadne súdne pojednávanie, ktoré sa bude konať v septembri vo Francúzsku.

Pre hráča, ktorý dlhodobo patril k najlepším mladíkom sveta, to určite nie je lichotivá situácia. Jeho zamestnávateľ Bayern Mníchov sa k posledným udalostiam zatiaľ nevyjadril.