Main Content

Bayern Mníchov získa veľkú posilu. K tímu sa pripojí ale až v roku 2018

pondelok, 26. jún 2017 11:10 | Autor: Timotej Gašper

Bayern Mníchov získa veľkú posilu. K tímu sa pripojí ale až v roku 2018
Bayern Mníchov získa veľkú posilu. K tímu sa pripojí ale až v roku 2018 | zdroj: © TASR

Nemecký plátok tz.de prišiel so šokujúcou správou, podľa ktorej sa majster z Mníchova dohodol na zmluve s jedným z najväčších talentov súčasnosti, no k finálnemu prestupu by malo prísť až v lete 2018.

Joshua Kimmich, Niklas Sule, Serge Gnabry. Všetci títo nemeckí futbalisti sú hráčmi Bayernu Mníchov, ktorý sa rozhodol omladiť svoj káder prostredníctvom mladej nemeckej krvi. K vyššie spomenutej partii by mohol už čoskoro pribudnúť ďalší nemecký klenot, hviezda Bayeru Leverkusen, Julian Brandt.

21-ročný primárne ľavý krídelník patrí dlhodobo k najlepším ofenzívnym hráčom Bundesligy a napriek nízkemu futbalovému veku má na konte už 133 zápasov na profi úrovni. Nemecký reprezentant je členom kádra na aktuálnom Pohári Konfederácií, kde sa zatiaľ prezentuje priaznivým dojmom. Hviezda Leverkusenu potvrdila, že ešte budúcu sezónu bude s istotou hráčom „Werkself“, no ďalšia budúcnosť objasnená nebola.

Nemecká stránka tz.de tak tvrdí, že Julian Brandt sa už toto leto dohodne s nemeckým gigantom z Mníchova na zmluve a podmienkach, ktoré ale nadobudnú platnosť o leta 2018.

Média informujú, že Bayern bude musieť za služby nadaného Nemca zaplatiť približne 35 miliónov.