Main Content

Hráč Tottenhamu si poriadne zavaril: Na fotke sa objavil v drese Chelsea!

streda, 21. jún 2017 11:32 | Autor: Timotej Gašper

Hráč Tottenhamu si poriadne zavaril: Na fotke sa objavil v drese Chelsea!
Hráč Tottenhamu si poriadne zavaril: Na fotke sa objavil v drese Chelsea! | zdroj: Instagram

V Anglicku je futbal kultúra, náboženstvo ba až závislosť, čoho dôkazom sú oddaní a verní fanúšikovia. Tých si včera riadne rozhneval záložník Tottenhamu Hotspur, Georges-Kevin Nkoudou, ktorý sa na fotke objavil v drese úhlavného londýnskeho rivala, Chelsea Londýn.

Francúzsky futbalista Geogres-Kevin Nkoudou sa včera previnil činom, ktorý hákliví anglickí fanúšikovia môžu chápať ako vlastizradu. Objaviť sa v drese mestského rivala s úsmevom na perách, to sa na profi úrovni proste nerobí. Gerogres-Kevin však napokon celú situáciu vysvetlil a tiež poslal médiám krátky a jasný odkaz.

Nkoudou je hráčom Spurs od leta 2016, no neuchytil sa ako sa očakávalo. Naprieč sezónou zasiahol len do 17 zápasov, v ktorých si pripísal 1 asistenciu. Situáciu si nezľahčil ani fotkou v drese Chelsea, ktorú síce objasnil a viacero ľudí mu odpustilo, no isté skupiny priaznivcov Tottenhamu už navždy vyškrtli jeho meno.

Kritika na seba nedala dlho čakať a portál 101greatgoals.com, ktorý tiež ako jeden z prvých zverejnil „inkriminovanú“ fotku, vybral tie najzaujímavejšie i najhumornejšie reakcie fanúšikov.

Používateľ Charley napísal: „Aktuálne som stratil všetok rešpekt voči tomuto hráčovi, aj napriek všetkým jeho ospravedlneniam.

Používateľ Kallan sa rozohnil aj nad ostatnými hráčmi Tottenhamu v prirovnaniach. „Lamela má papierové rebrá, Sissoko fandí Arsenalu, Janssen je tučný a Nkoudou oblieka dres Chelsea? Totálny vtip!

Conor z Írska dokonca požiadal klub o prepustenie Francúza. „Zdravím, Tottenham Hotspur, prosím vás o oznámenie ukončenia zmluvy s Georgesom-Kevinom Nkoudou. S pozdravom, Conor!

Po vlne kritiky sa však k slovu dostal aj samotný Nkoudou, ktorý taktiež prostredníctvom sociálnej siete Twitter zareagoval: „101greatgoals.com to nemyslíte vážne! Obliekam dres kamaráta Michyho Batshuayia. Nemáte žiaden rešpekt pre staré kamarátstva!

Nkoudou a belgický útočník Michy Batshuyai, hráč Chelsea Londýn, spolu hrávali v Olympique Marseille. Azúrové pobrežie opustili obaja v lete 2016, no ich kamarátstvo ostalo pevné ako skala aj napriek tomu, že zvolili tábory veľkých rivalov. Objasnenie tak dalo zmysel, no ako bolo vyššie spomenuté, v Anglicku to nebol múdry krok, napriek priateľskému princípu.