Main Content

Tip na konečné poradie ME do 21 rokov podľa Šport7.sk

piatok, 16. jún 2017 13:08 | Autor: Timotej Gašper

Už dnes štartujú v Poľsku prestížne Majstrovstvá Európy do 21 rokov. Okrem našich „Sokolíkov“ na turnaji štartuje aj ostatných 11 silných mužstiev, ktoré sa budú snažiť o čo najlepšie umiestnenie. Šport7.sk prináša tip na konečné poradie ME do 21 rokov v Poľsku.

12-10.miesto


Na turnaji bude od dnes bojovať 12 tímov, ktoré prešli kvalifikáciou respektíve barážou. Napodiv, nezúčastnia sa celky ako Francúzsko, Belgicko či Holandsko, no zoznam účastníkov je aj tak kvalitný. Na chvoste sa očakáva umiestnenie Macedónska. Káder trénera Milevskeho síce vyhral svoju kvalifikačnú skupinu a viacero hráčov hráva v lepších európskych ligách, no pri pohľade na súperov Španielsko alebo Portugalsko netreba od mladých Macedóncov veľa očakávať.

Dánsko síce na minulom turnaji v roku 2015 dokráčalo až do semifinále, no to boli v kádri mená ako Poulsen, Fischer, Hojbjerg či Vestergaard. Na aktuálnej dánskej súpiske sa ale žiadne z uvedených mien nespomína a preto bude veľkou záhadou, ako si budú počínať „nové“ dánske hviezdičky, možno z toho bude zázrak a spanilá jazda bez prehry ako v kvalifikácií, no skôr to vyzerá na predposledné miesto.

Dvojciferné umiestnenie podľa všetkého zakončia bojovníci zo Srbska. V kádri majú pár pušiek ako Djurdjevič, Grujič či Živkovič, no s troma hráčmi sa turnaj vyhrať nedá a vzhľadom na to, že Srbov čaká podobne ako Macedóncov skúška proti Španielom a Portugalcom, sa pravdepodobne uspokoja s 10.priečkou.

12.miesto: Macedónsko
11.miesto: Dánsko
10.miesto: Srbsko