Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (16.6.)

piatok, 16. jún 2017 09:33 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (16.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (16.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

MADRID: Alvaro Morata by mohol v úvode budúceho týždňa prestúpiť z Realu Madrid do Manchestru United za 65 miliónov libier. (The Independent)

BARCELONA: Záložník FC Barcelona Denis Suarez prehlásil, že jeho krajan Hector Bellerín chce prestúpiť z Arsenalu do katalánskej metropoly. (Daily Mirror)

MADRID: Krídelníka Realu Madrid Garetha Balea stále pozorne sleduje Manchester United, ktorý vraj pripravuje lukratívnu ponuku. (Daily Mail)

BARCELONA: Taliansky stredopoliar PSG Marco Verratti vraj dal vedeniu klubu jasne najavo, že chce prestúpiť do FC Barcelona. (The Sun)

SEVILLA: Vedenie FC Sevilla chce, aby v klube natrvalo ostal Stevan Jovetič, ktorý bol v Andalúzii na hosťovaní z Interu Miláno. (Marca)

MADRID: José Mourinho je vraj ochotný predať Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid, no požaduje 100 miliónov libier. (Daily Star)

BARCELONA: Vedenie Manchestru City si uvedomuje, že získanie Lionela Messiho z FC Barcelona je pravdepodobne zrejme nemožné. (Daily Mail)

MADRID: Gianluigi Donnarumma nepredĺži zmluvu s AC Miláno, čo podporilo jeho špekulácie, že sa bude sťahovať do Realu Madrid. (Marca)