Main Content

Real Madrid ide po Mbappém už 4 roky

štvrtok, 15. jún 2017 11:15 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid ide po Mbappém už 4 roky
Real Madrid ide po Mbappém už 4 roky | zdroj: © TASR

Kylian Mbappé patrí medzi najhorúcejšie artikle na prestupovom trhu. Francúzsky reprezentant má len 18 rokov, no bojuje o neho celá futbalová Európa. Medzi favoritov na získanie kanoniera AS Monako sa radí predovšetkým španielsky gigant Real Madrid.

Špekulácie o budúcnosti osemnásťročného útočníka zapĺňajú stránky denníkov už niekoľko týždňov. Samotný hráč však ostáva pokojný a prípadný prestup inam nevyhľadáva. Mbappé je spokojný v Monaku, s ktorým získal titul z Ligue 1, no ak príde zaujímavá ponuka, transferu sa brániť nebude.

Čerstvý francúzsky reprezentant hovoril pre futbalový portál Goal.com. „Sadnem si so svojou rodinou a budeme rozmýšľať, čo ďalej. Musíme to vyriešiť, uvidíme, čo sa udeje. Klub má taktiež k tomu, čo to povedať. Som pod kontraktom, nie som voľný hráč. Uvidíme.“

Medzi najväčších favoritov na získanie Kyliana Mbappého patrí Real Madrid, ktorý by rád pred nasledujúcou sezónou skvalitnil svoju ofenzívu. „Real Madrid? Ten sa ma snaží získať odkedy som mal štrnásť rokov,“ potvrdil francúzsky mladík, ktorý svojím herným štýlom vo veľkom pripomína Thierryho Henryho v útlom veku.

Okrem Bieleho Baletu sa v súvislosti s Mbappém vo veľkom hovorí o Manchestri United, Arsenale, Chelsea či Manchestri City. Pozorné sú aj kluby vo Francúzsku či Taliansku. Mladý Francúz nedávno prehlásil, že ak má zmeniť dres, potrebuje záruku že bude pravidelne hrávať.