Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.)

streda, 14. jún 2017 08:21 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester United chce Matiča

Manchester Evening News tvrdí, že Manchester United sa v letnom prestupovom období pokúsi získať Nemanju Matiča z majstrovskej Chelsea. Srbského záložníka by chcel do svojho kádra predovšetkým kouč José Mourinho, ktorý s hráčom spolupracoval počas spoločného pôsobenia na Stamford Bridge. (Manchester Evening News)

Caballero blízko Chelsea

Po tom, čo londýnsku Chelsea opustil skúsený brankár Asmir Begovič, hľadajú Modrí alternatívu na post dvojky. Ňou by mohol byť ostrieľaný gólman Caballero, ktorého prepustil Manchester City a je momentálne bez klubu. (TyC Sports)

Lacazette za 60 miliónov?

Denník Daily Telegraph tvrdí, že francúzsky útočník Alexandre Lacazette by mohol v lete prestúpiť do anglickej Premier League. Obrovský záujem o jeho služby má londýnsky Arsenal, ktorý by musel Lyonu zaplatiť 60 miliónov libier. (Daily Telegraph)

Semedo do Barcelony?

Nelson Semedo by sa mohol stať prvou posilou FC Barcelona v letnom prestupovom období. Katalánci sú podľa portálu zerozero.pt favoritom na získanie nádejného mladíka z kádra portugalského majstra Benficy Lisbaon. (zerozero.pt)

Na odchode aj Neves?

Po tom, čo FC Porto opustil talentovaný André Silva, ktorý zamieril do AC Miláno, bude zrejme celok zo štadióna Draka čeliť ďalšej rane. Podľa denníka A Bola sa na prestup chystá šikovný mladý playmaker Ruben Neves. (A Bola)

Astronomická výkupná klauzula

Real Madrid potvrdil, že si veľmi cení svojho talentovaného odchovanca Marca Asensia.  V novej zmluve pre tohto mladíka sa totiž nachádza výkupná klauzula v astronomickej výške 350 miliónov eur. (Marca)

Jamés chce číslo desať

OK Diario prišiel s informáciou, podľa ktorej Jamés Rodriguez prestúpi z Realu Madrid do Manchestru United, iba ak bude nosiť číslo desať. Túto požiadavku vraj mala určiť nemecká firma Adidas, ktorá oblieka Real, MU aj samotného hráča. Desiatku má momentálne na Old Trafford legendárny Wayne Rooney. (OK Diario)