Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.6.)

nedeľa, 11. jún 2017 09:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bale s Moratom do United?

Španielsky denník Don Balón tvrdí, že kanonier Alvaro Morata prehovára Garetha Balea, aby sa s ním pridal k Manchestru United. Prestup prvého menovaného na Old Trafford je na spadnutie už dlhšie, Bale však prehlásil, že sa s Realu Madrid odchádzať nechystá. (Don Balón)

Ibrahimovič pôjde do LA

Španielsky plátok Marca píše, že švédsky zakončovateľ Zlatan Ibrahimovič, ktorý skončil v Manchestri United, v letnom prestupovom období zamieri do americkej najvyššej súťaže Major League Soccer. Tam sa o jeho služby zaujíma Los Angeles Galaxy. (Marca)

Mahrez čaká na ponuku Barcelony

Katalánsky bulvárny denník Sport informoval, že alžírsky reprezentant v službách Leicestru City Riyad Mahrez trpezlivo čaká na interes FC Barcelona. Mahrez je údajne veľkým fanúšikom Blaugranas a rád by si zahral na Camp Nou. (Sport)

Dortmund chce 90 miliónov

Mundo Deportivo píše, že Borussia Dortmund je ochotná predať talentovaného Ousmanea Dembeleho, avšak nemecký celok požaduje minimálne 90 miliónov eur. Najväčším záujemcom o mladého Francúza ej Barcelona. (Mundo Deportivo)

Alexis Sanchez do Manchestru City

Najnovšie informácie hlásajú, že čilský útočník Alexis Sanchez našiel nového zamestnávateľa. Najkvalitnejší hráč londýnskeho Arsenalu by mal posilniť konkurenčný Manchester City. (Fox Sports)

Nová ponuka na prestup Belottiho

Manchester United podľa denníka The Independent pripravuje novú, vylepšenú ponuku na získanie talianskeho útočníka Andreu Belottiho. FC Turín vraj za svoj ofenzívny klenot požaduje 70 až 80 miliónov eur. (The Independent)

Alex Sandro lacno neodíde

Juventus Turín je naklonený predaju brazílskeho obrancu Alexa Sandra, no požaduje za jeho služby minimálne 52 miliónov libier. Veľkým záujemcom o chváleného defenzívneho univerzála je anglický majster Chelsea. (London Evening Standard)