Main Content

Piqué o vzťahu s Ramosom: Je to šou, ktorú konzumujú ľudia

štvrtok, 8. jún 2017 09:38 | Autor: Jakub Vaverka

Gerard Piqué
Gerard Piqué | zdroj: © TASR

Vzťah medzi španielskymi reprezentantmi Gerardom Piquém a Sergiom Ramosom patrí medzi najdiskutovanejšie témy na Pyrenejskom polostrove. Barcelonský obranca uviedol veci na pravú mieru.

Gerard Piqué a Sergio Ramos si často posielajú odkazy cez médiá a verejnosť nadobúda dojem, že medzi nimi panuje nevraživosť a nenávisť. Prvý je symbolom FC Barcelona, druhý pilierom Realu Madrid. Nachádzajú sa na opačných stranách barikády.

Barcelonský stredný obranca však prehlásil, že jeho vzťah s kapitánom Bieleho Baletu rozhodne nie je taký zlý, ako by sa očakávalo. Piquého slová priniesol denník  Mirror. „Je to šou, ktorú ľudia konzumujú ľudia vo veľkom. Ja aj Sergio vieme, aký máme vzťah. Je to veľmi srdečný a taktiež rešpektu plný vzťah.“

Väčšinu sezóny sú nezmieriteľní rivali, počas reprezentačných zrazov však musia ťahať za spoločný povraz, inak by na to doplatil celý španielsky futbal. „Keď sme tu (na reprezentačných zrazoch), sme si bližší. Patríme medzi tých, ktorí sú v reprezentácii už veľmi dlho.“ Obaja obrancovia vyhrali Euro 2008, MS 2010 aj Euro 2012.

Piqué priznáva, že on aj Ramos oplývajú prchkou povahou, čo môže niekedy spôsobovať konflikty. „Každý si bráni to svoje. Sme ľudia, ktorí vystupujú s vášňou, čo znamená, že z času na čas sa objavia spory. Vždy je tu však rešpekt.“