Main Content

Podnapitý Marcelo pobavil spoluhráčov: Prečo máte moje číslo?

streda, 7. jún 2017 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Podnapitý Marcelo pobavil spoluhráčov: Prečo máte moje číslo?
Podnapitý Marcelo pobavil spoluhráčov: Prečo máte moje číslo? | zdroj: © TASR

Real Madrid v sobotu vyhral Ligu majstrov a po triumfe nad Juventusom Turín začali dlhé oslavy. Pre Biely Balet išlo o rekordný dvanásty triumf v súťaži, pričom o vtipný moment sa postaral brazílsky obranca Marcelo, ktorý nosí číslo dvanásť.

Biely Balet mal dôvodov na oslavu hneď niekoľko. Zakončil úspešný ročník triumfom v európskom pohári, po 59 rokoch vyhral najdôležitejšiu trofej v Európe aj v Španielsku naraz, zapísal si rekordný dvanásty triumf v Lige majstrov. Nečudo, že po väčšinu roka vzorní profesionáli, ktorí dodržiavajú prísnu životosprávu, siahli po alkoholických nápojoch.

Jedným z nich bol aj brazílsky reprezentant Marcelo, ktorý sa stal súčasťou vtipnej príhody zo šatne Los Blancos. Celý príbeh priblížil zdroj ​Onda Cero. V skratke, Brazílčan, ktorý nosí na drese číslo dvanásť, nechápal, prečo majú všetci jeho spoluhráči na tričkách „jeho“ číslo. Kustódi však každému hráčovi dali po zápase slávnostné tričko s číslom 12, ktoré symbolizovalo dvanásty madridský triumf v Champions League.

Marcelovi to však v tej chvíli, aj vinou alkoholu, nedošlo. O humornom momente hovoril Roberto Carlos, ktorý sa zúčastnil osláv s Bielym Baletom. „Marcelo, ktorý nebol úplne triezvy, sa dokola vypytoval, prečo každý nosí jeho číslo.“

“Podnapitý prišiel do šatne a pýtal sa spoluhráčov, prečo nosia dvanástku,” smial sa legendárny obranca brazílskej reprezentácie a Realu Madrid. Ktovie, ako dlho jednému z najlepších bekov súčasného futbalu trvalo, kým si uvedomil, aký nonsens sa vlastne svojich kolegov pýtal.