Main Content

Nashville zažíva hokejový boom: Primátorka povolila ľuďom meškanie v práci

streda, 7. jún 2017 12:27 | Autor: Jakub Vaverka

Nashville zažíva hokejový boom: Primátorka povolila ľuďom meškanie v práci
Nashville zažíva hokejový boom: Primátorka povolila ľuďom meškanie v práci | zdroj: © TASR

Mesto Nashville v štáte Tennessee je známe predovšetkým country hudbou. V tomto roku však mesto, kde sídlia hokejisti Predators zažíva hokejový boom. Preds sú dve víťazstvá od triumfu v celej NHL. K hokejovému ošiaľu sa pridala aj primátorka Megan Barry.

Sympatická primátorka Megan Barry je vo funkcii od roku 2015, pričom list, ktorý adresovala zamestnávateľom v Nashville dokazuje, že aj ju počas tohtoročného play-off naplno pohltilo hokejové dianie v NHL. Odkaz, ktorý Barry poslala šéfom v jej meste sa stal okamžite hitom internetu.

V liste sa píše:

Milý ___,

Mocou mne zverenou týmto ospravedlňujem ____ za to, že sa dnes ráno objavil v práci o hodinu alebo dve neskôr.

____ si totiž iba plnil svoju občiansku povinnosť tým, že do neskorej noci sledoval v akcii našich Nashville Predators, ktorí bojovali s Pittsburghom Penguins vo finále Stanley Cupu. Pravdupovediac, bola by som sklamaná, keby ste vy nerobili to isté.  Takže, ak sa váš tvrdo pracujúci zamestnanec dnes objavil neskôr, verím, že s ním budete mať zľutovanie a nepostihne ho žiaden trest.

Preds do toho,

Primátorka Megan Barry

Ktovie, ako na tento odkaz reagovali konkrétni zamestnávatelia v konkrétnych situáciách, avšak zábery z Tennessee dokazujú, že celý Nashville je na nohách a verí, že Predators pri svojej premiérovej účasti vo finále NHL získajú historicky prvý Stanley Cup do klubovej vitríny.  Aktuálny stav série je 2:2, pričom piaty zápas je na programe dnes v noci v Pittsburghu.