Main Content

Realu Madrid sa v deň finále Ligy majstrov stratil hráč. Nikto nevie, kde je

utorok, 6. jún 2017 09:44 | Autor: Jakub Vaverka

Realu Madrid sa v deň finále Ligy majstrov stratil hráč. Nikto nevie, kde je
Realu Madrid sa v deň finále Ligy majstrov stratil hráč. Nikto nevie, kde je | zdroj: © TASR

Real Madrid v sobotu vyhral rekordný dvanásty raz prestížnu Ligu majstrov a krátko po záverečnom hvizde vypukli v Cardiffe veľké oslavy. Nezúčastnil sa ich však jeden člen kádra Merengues, ktorý sa podľa dostupných reportov stratil.

Real Madrid ako prvý v novodobej histórii obhájil prestížnu Ligu majstrov, keď vo finále zdolal rozdielom triedy talianskeho šampióna Juventus Turín 4:1. Hráči po konci stretnutia začali oslavovať na ihrisku, prišli za nimi aj ich rodinní príslušníci. Nie každý z hráčov Bieleho Baletu pôsobil nadšene, napríklad Jamés Rodriguez, ktorý sa nedostal do nominácie na zápas a vyzeral mierne nahnevane.

Ojedinelý prípad však spôsobil portugalský obranca Fabio Coentrao. Skúsený bek sa klubových osláv nezúčastnil vôbec, pričom podľa reportov z Pyrenejského polostrova sa mal v čase finále stratiť. „Obranca opustil hotel a išiel s tímom pred finále na štadión. Tam ho však už vidieť nebolo a nik ho nevedel nájsť,“  píše madridsky orientovaný denník Marca.

Coentrao sa nenachádzal v zápasovej nominácii, no k svojim spoluhráčom sa nepripojil ani počas pozápasových osláv či pri slávnostnom odovzdávaní trofeje. Aj po tom, čo sa oslavy presunuli do španielskej metropoly, o portugalskom reprezentantovi nebolo ďalej ani chýru ani slychu.

29-ročný skúsený harcovník by mal v lete odísť na ročné hosťovanie do portugalského Sportingu Lisabon, pričom to vyzerá tak, že svoje pôsobenie v Reale Madrid ukončil v predstihu a s klubom odmietol oslavovať. Ostatní hráči, ktorí neboli v zápasovej nominácii, ako napríklad Lucas Vazquez, Pepe či spomínaný Jamés, sa totiž osláv zúčastnili.