Main Content

Gareth Bale sa vyjadril k prestupovým šumom. Jeho odpoveď je veľavravná

utorok, 6. jún 2017 09:20 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: © TASR

V poslednom období sa vo veľkom špekuluje o možnom odchode Garetha Balea z Realu Madrid. Waleský reprezentant v rozhovore pre BBC definitívne ukončil prestupové špekulácie, ktoré sú spájané s jeho menom.

Gareth Bale bol médiami spájaný s návratom do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby mali prejaviť Manchester United či Chelsea. Povrávalo sa, že jeho odchodu je naklonené aj vedenie Realu Madrid. Walesan však uvádza všetky tieto tvrdenia na pravú mieru. „Vyhrávame trofeje a ja som šťastný. S Realom Madrid som podpísal dlhoročný kontrakt. Šťastná je aj moja rodina. Budeme v tom, čo robíme, pokračovať aj naďalej,“ začalo madridské číslo 11 pre BBC Sport.

„Toto je dôvod, prečo som prišiel do Realu Madrid – vyhrávanie trofejí. Užívame si, že ich získavame a verme, že to bude pokračovať. Vyhrať trikrát Ligu majstrov v posledných štyroch sezónach rozhodne nie je zlé. Myslím si, že môžeme byť ešte lepší. Stále máme pomerne mladý tím,“ zhodnotil aktuálnu situáciu bývalý ťahúň Tottenhamu Hotspur.

Bale však nemá v hlavnom meste Španielska iba na ružiach ustlané. Často ho prenasledujú zranenia, naposledy mal ťažkosti s členkom. „Tento rok to bolo s mojím členkom ťažké.  Po operácii som sa vrátil príliš skoro, čo mi mierne uškodilo. Tvrdo som pracoval, nech som fit a nech som pripravený na zápasy.“

Najväčšia hviezda waleskej reprezentácie v závere prezradila svoj najbližší program. „Potrebujem ísť na dovolenku a oddýchnuť si. Nech som v nasledujúcej sezóne ešte silnejší. Hlavne, nech je naplno fit môj členok. Potom ma čaká letná príprava a snáď budem na nový ročník pripravený.“