Main Content

Boj o Jamésa Rodrigueza zvedú Chelsea a Manchester United

pondelok, 5. jún 2017 10:44 | Autor: Jakub Vaverka

Boj o Jamésa Rodrigueza zvedú Chelsea a Manchester United
Boj o Jamésa Rodrigueza zvedú Chelsea a Manchester United | zdroj: © TASR

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez sa v drese Realu Madrid dostáva na ihrisko len veľmi zriedka, preto sa vo veľkom špekuluje o jeho prestupe inam.

Real Madrid v sobotu porazil Juventus Turín 4:1 a vyhral prestížnu Ligu majstrov. Hviezdny Jamés Rodriguez sa však nezmestil ani len na lavičku Bieleho Baletu. To podporilo špekulácie, ktoré hlásajú, že bývalý záložník FC Porto či AS Monako, zmení v priebehu letného prestupového obdobia dres.

Internetový portál denníka Daily Mail,  Mail Online, tvrdí, že sa chystá veľká prestupová bitka o služby 25-ročného technika. „Ofenzívneho stredopoliara Real Madrid ponúkol Chelsea, pričom Biely Balet plánuje tohto hráča predať. Po tom, čo sa Antoine Griezmann rozhodol ostať v Atléticu Madrid, hľadá veľké meno aj Manchestr United.“

„Oba kluby chcú zvýšiť svoje šance v nasledujúcej sezóne Premier League aj Ligy majstrov,“ píše sa v reporte z Anglicka. Jamés Rodriguez nastúpil v uplynulom ročníku iba na dvadsaťdva zápasov, avšak je reálne, že takmer v každom tíme Premier League by sa bez väčších problémov zmestil do základnej zostavy.

Svoje si o tom myslí aj niekdajší kapitán Liverpoolu Steven Gerrard, ktorý prehovoril v televízii BT Sport. „Toto je dôvod, prečo je Real Madrid o úroveň nad každým celkom Premier League. Jamés by si zahral v 99% tímov Premier League. Real je tím plný megahviezd, pričom niektoré sa ani nezmestia do nominácie. To dokazuje, akí sú silní.“