Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)

pondelok, 5. jún 2017 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Martial ostáva

Agent talentovaného ofenzívneho krídelníka Manchestru United Anthonyho Martiala pre médiá povedal, že jeho klient sa v letnom prestupovom období nikam nechystá a s určitosťou ostane hráčom Red Devils aj v nasledujúcom ročníku. (goal.com)

Salahov prestup na spadnutie

Daily Telegraph informuje, že prestup egyptského útočníka Mohameda Salaha z AS Rím do Liverpoolu je takmer hotovou vecou. Bývalý hráč Chelsea je vraj s The Reds dohodnutý na podmienkach kontraktu a blízko dohody sú aj samotné kluby. (Daily Telegraph)

Wenger dostane 150 miliónov

Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej francúzsky kormidelník Arsenalu Arsene Wenger dostane na letné prestupy 150 miliónov libier. Pre porovnanie, Manchester City bude môcť nakupovať za 300 miliónov, majstrovská Chelsea za 200. (Daily Star)

De Gea za 80 miliónov?

Manchester United je podľa denníka Daily Mail ochotný predať španielskeho brankára Davida De Geu do Realu Madrid, avšak Red Devils požadujú od čerstvého víťaza Ligy majstrov prestupovú čiastku na úrovni osemdesiatich miliónov libier. (Daily Mail)

Perišič na lane Manchestru United

Talianske noviny Gazzetta dello Sport píšu, že Manchester United urobí v letnom prestupovom období všetko preto, aby získal kvalitného chorvátskeho krajného obrancu Ivana Perišiča, ktorý stále oblieka dres Interu Miláno. (Gazzetta dello Sport)

Morata do Chelsea?

Alvaro Morata, ktorý je spájaný s prestupom do AC Miláno a do Manchestru United údajne prehlásil, že by chcel odísť do londýnskej Chelsea. Španielsky kanonier je stále zmluvne viazaný s veľkoklubom Realom Madrid. (Daily Star)

Bale nechce opustiť Madrid

Waleský reprezentant Gareth Bale, ktorý bol spájaný s prestupom do anglickej Premier League, dal jasne najavo, že nemá v úmysle opúšťať Real Madrid, pričom je vraj v metropole Španielska šťastný a rád by tam ostal nasledujúce roky. (Daily Mirror)